Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Zbog teške ozljede Muse Muhammeda u Sarajevo stigao bivši igrač Hajduka

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.09.22. | 10:22

Proteklih sedam godina proveo je u Turskoj.

Zbog teške ozljede Muse Muhammeda u Sarajevu su bili primorani reagirati te na mjesto desnog beka dovesti novo pojačanje. Bivši član Gorice ozlijedio se u prvenstvenom ogledu protiv Zrinjskog zbog čega će dulje izbivati sa zelenih travnjaka, a budući da je na mjestu desnog beka Muhammed bio praktički jedina opcija Feđe Dudića, iz kluba su zamjenu morali dovesti praktički preko noći.

Bivšeg igrača Gorice zamijenit će bivši igrač Hajduka, Avdija Vršajević. Iako mediji iz susjedstva javljaju kako je bivši reprezentativac već registriran za momčad Sarajeva, njegov dolazak i dalje nije službeno potvrđen na klupskim stranicama. No, očito je da je već sve riješeno…

Avdija Vršajević je posljednjih sedam godina proveo u Turskoj. Igrao je za Ümraniyespor, Akhisarspor i Ankaraspor, a tamo je otišao iz Hajduka čiji je član bio od 2012. do 2015. godine. U svojoj prvoj sezoni u dresu Bijelih osvojio je Hrvatski kup, da bi onda 2019. godine osvojio i Turski kup u dresu Akhisarspora.

Zanimljivo, Vršajević je u juniorskim danima igrao za Željezničar, dok je sad sa Sarajevom dogovorio suradnju do kraja sezone. 36-godišnji desni bek imat će pravo nastupa za novi klub već ove nedjelje kad njegova nova momčad na Koševu dočekuje Široki Brijeg. (I.A.S.)

Premier liga BiH, 10. kolo

Subota, 10. rujna

Borac Banja Luka – Velež Mostar, 16.00

Sloboda – Željezničar, 16.00

Sloga Doboj – Tuzla City, 19.00

Nedjelja, 11. rujna

Igman Konjic – Leotar, 16.00

Posušje – Zrinjski, 16.00

Sarajevo – Široki Brijeg, 19.00

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Avdija VršajevićMusa MuhammedFK Sarajevo

Ostale Vijesti