REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Zar opet? Marko Rog teško ozlijeđen, slijedi mu duža stanka

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.07.23. | 08:07

Hrvatski vezist dvaput je lomio ligament desnog koljena, a sad je ozlijedio lijevo

Loše vijesti iz Italije, Marko Rog teško je ozlijeđen u pripremnoj utakmici njegova Cagliarija protiv Romine U19 momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bivši igrač Splita i zagrebačkog Dinama je prema prvim dijagnozama ozlijedio lijevo koljeno, a kako je objavljeno na društvenim mrežama kluba sa Sardinije “radi se o nagnječenju stražnje regije lijevog koljena”.

“Kontakt s protivnikom na lijevoj strani doveo je do jauka bivšeg igrača Napolija I Seville, možda i zbog straha, ali i pretrpljenog udarca. Rog je ostao na zemlji nekoliko minuta prije nego što je sam napustio teren. Stanje hrvatskog vezista koji je tijekom svoje karijere u dresu Crvenoplavih dva puta bio žrtva loma križnih ligamenata desnog koljena (prvi put protiv Rome u prosincu 2020.), bit će detaljno procijenjena u nadolazećim danima kako bi se shvatio opseg i područje ozljede”, pišu Talijani, dok neki već špekuliraju o šest do sedam mjesec izostanka, što je standard za puknuće prednjih križnih ligamenata.

Marko Rog (28), koji ima 21 nastup za hrvatsku A-reprezentaciju, već je dvaput imao takvu ozljedu, ali na desnom koljenu. U sezoni 2020./21. propustio je 26 utakmica za Cagliari izbivavši s terena 166 dana, drugi put ga ije bilo 33 utakmice odnosno 244 dana. (ri)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko RogCagliariozljeda

Ostale Vijesti