Trevor Ruszkowski/USA TODAY Sports
Trevor Ruszkowski/USA TODAY Sports

Zapleši s Indianom, kao nekad: Pacersi potpisuju Stephensona do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 14:05

Njegova slavlja koševa i asistencija su nešto što ili obožavate ili mrzite – nema između!

Nakon odlično odrađenog desetodnevnog ugovora kojeg je potpisao 1. siječnja 2022. godine, uprava Indiana Pacersa odlučila je potpisati Lancea Stephensona do kraja sezone 21/22., javljaju američki mediji.

Stephenson je odigrao četiri utakmice za Pacerse, očekivano nijednu nije startao, ali je u prosjeku na terenu bio nešto manje od 23 minute. Njemu je to bilo dovoljno da dogura do 14.3 poena u prosjeku, a postotak šuta iz igre bio mu je 55%.

Najbolje dane svoje karijere proveo je baš u dresu Pacersa, a posljednji angažman imao je lani u dresu Atlante. Igrao je još za Hornetse, Clipperse, Grizzliese, Pelicanse, Timberwolvese i Lakerse, a sezonu 19/20. proveo je Liaoning Flying Leopardsima u Kini.

Prije svega dva dana u pobjedi protiv Bogdanovićevog Jazza dogurao je do 16 poena, 14 asistencija (rekord karijere) i 4 ukradene lopte, dok je 5. siječnja u porazu od Netsa upisao 30 poena, od čega je njih 20 bilo u prvom poluvremenu.

Za Indianu je ukupno odigrao 302 utakmice, a u klubu ostaje na inzistiranje trenera Ricka Carlisea koji je ove godine došao u klub nakon što je prije toga 13 godina radio kao trener Dallasa.



Tagovi

Lance StephensonIndiana PacersNBA

Ostale Vijesti