REUTERS/Leonhard Foeger
REUTERS/Leonhard Foeger

Zamjena za rekordera: Oršića osim Genoe želi i premierligaš, Dinamo spušta rampu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.01.22. | 08:30

Novaca im sad ne nedostaje, a u potrazi su za napadačkim rješenjima

Prošlog tjedna u talijanskim medijima osvanula je vijest da Mislava Oršića u Genoi žele američki investitori. Oni imaju jasan cilj, zadržati se u Serie A i slagati momčad s kojom će krenuti prema vrhu. No to ipak nisu dovoljne ambicije za hrvatskog reprezentativca koji bi i u slučaju odlaska iz Dinama preferirao klub iz gornjeg dijela tablice.

A još jedan klub slične trenutne situacije kao Genoa pokazao je interes za Dinamovo krilo. Prema pisanju Sportskih novosti, na Maksimir je stigla ponuda od Burnleyja, kluba s donjeg dijela tablice Premier lige. Nedavno su ostali bez najboljeg napadača Chrisa Wooda kojeg su prodali direktnom konkurentu u borbi za ostanak Newcastleu za 30 milijuna eura. Dio tog novca spremni su uložiti u nova pojačanja s kojima bi izborili ostanak u ligi.

Potencijalno pojačanje vide u 29-godišnjem Mislavu Oršiću koji je u posljednjih godinu dana pokazao da mu leže utakmice protiv engleskih klubova. Najbolje su to osjetili Tottenham i West Ham, a i ranije se pojavljivao interes za njegove usluge od engleskih klubova no do suradnje nije dolazilo.

Kako stvari stoje neće ni sada. Dinamo je spustio rampu, prema pisanju Sportskih novosti, jer ponuda koju su poslali Englezi ne zadovoljava visoke standarde Modrih kad su u pitanju izlazni transferi. Nije prvi put da za Oršića dolaze upiti iz Engleske, a svojevremeno je WBA dok ih je vodio Slaven Bilić slao konkretnu ponudu od oko 11 milijuna eura koja je odbijena u Maksimirskoj 128.


Tagovi

Mislav OršićBurnleyDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti