Zajedno bi konkurirali za zlato: Idealnih 11 (barem za sada) kojih neće biti na Svjetskom prvenstvu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.10.17. | 11:13

Konačna postava bi se mogla promijeniti…

Jučer su završile redovne kvalifikacije u Europi, Južnoj i Sjevernoj Americi. Poznate su 23 reperezentacije koje će sljedećeg ljeta igrati na najvećoj nogometnoj smotri, a tražimo još devet.

>> Evo tko se sve kvalificirao u Rusiju i kojih još 9 reprezentacija čekamo

Stoga, donosimo idealnu 11 igrača koji sigurno neće sudjelovati na predstojećem Mundialu. Nadamo se kako ovu postavu za nešto više od mjesec dana nećemo morati nadopuniti s imenima poput Luke Modrića, Ivana Rakitića, Marija Mandžukića

Na vratima je slovenski vratar Jan Oblak, inače prvi čuvar mreže Atletico Madrida i jedan od najboljih golmana današnjice. Na desnom beku nalazi se Antonio Valencia koji se nije uspio plasirati na SP sa svojim Ekvadorom. Na lijevoj strani obrane nalazi se David Alaba, koji nije uspio Austriju plasirati na Svjetsko, kraj Srbije, Irske i Walesa.

U centru obrane nalazi se nizozemski stoperski dvojac Daley Blind i Virgil van Dijk. U srecu veznog reda stoje Arturo Vidal koji je sinoć izgubio sa svojim Čileom od Brazila 0:3 i ispao te Naby Keita čija Guinea ima tek tri boda u skupini A afričkih kvalifikacija.

Na desnoj strani nalazi se Arijen Robben, koji je jučer Švedskoj zabio dva gola, a trebalo je još pet kako bi se Nizozemska plasirala u dodatne kvalifikacije. Robben se oprostio od reprezentacije, no ne i Gareth Bale od Walesa koji je preksinoć izgubio na domaćem terenu od Republike Irske i ostao kratak za plasman u Rusiju.

Ulogu povučenog napadača preuzeo je Alexis Sanchez iz Čilea, a centarfora Pierre-Emerick Aubameyang kojem je Gabon izgubio sve šanse za plasman dalje.

(Foto: Action Images)


Tagovi

kvalifikacije za SP u Rusiji

Ostale Vijesti