Screenshot
Screenshot

Zabio poput golgetera: Kapetan Lovren sa Zenitom srušio Spartak u Moskvi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.09.22. | 21:53

Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu za klub iz Sankt Peterburga, a ovo mu je bio prvi pogodak nakon studenog 2020. godine

U derbi utakmici 8. kola ruske Premijer lige Zenit iz Sankt Peterburga je u gostima svladao Spartak 2:1 čime se učvrstio na prvome mjestu ljestvice.

U 21. minuti Soboljev je zabio za vodstvo Spartaka, zavaljavši kapetana gostiju Dejana Lovrena (VIDEO), ali je preokret uslijedio u drugom poluvremenu. Potaknuo ga je hrvatski reprzentativni stoper koji je već 48. minuti, izjednačio na 1:1, odlično se snašavši u gužvi, pogodivši iz mrtvog kuta (VIDEO). Tri boda Zenitu osigurao je Mostovoj golom nakon točno sat vremena igre (VIDEO).

Lovren je odigrao cijelu utakmicu za Zenit te mu je ovo bio prvi pogodak nakon studenog 2020. godine. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se sutra naći na popisu izbornika Dalićaza rujanski završetak Lige nacija (Danska, Austrija)...

Zenit je prvi na ljestvici i ima 20 bodova, tri više od moskovskog CSKA i Krasnodara. Spartak Moskva je četvrti sa 16 bodova.

(Hina, R. V.)


Tagovi

Dejan LovrenRusijaZenitSpartak Moskva

Ostale Vijesti