Za njega najtraženiji igrač u Europi nije svjetska klasa!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.05.15. | 18:14

Čelnik UEFA-e Michel Platini je izjavio kako nije siguran da će Paul Pogba ikada postati zvijezda svjetske klase u svojoj karijeri.

Pogba je trenutno jedan od najtraženijih nogometaša u Europi i mnogi izvori navode kako se za njegov potpis ovog ljeta bore najbolji klubovi, poput Real Madrida, Chelseaja, Manchester Uniteda.

Francuski reprezentativac je ove sezone u talijanskoj Seriji A postigao osam pogodaka ove sezone u 24 nastupa , no Platini, koji je u karijeri igrao za Juventus i francuske klubove, nije previše uvjeren u Pogbin talent.

Velika zvijezda je igrač koji postiže golove“, rekao je Platini za francuski RTL.

Ne znam je li Pogba igrač koji može igrati poput Lionela Messija ili Cristiana Ronalda. Oni zabiju i po 50 golova u sezoni“, dodao je čelni čovjek UEFA.e.

Pogba je ove sezone u središtu pažnje, iako je ranije ove sezone navršio tek 22 godine, na meti je mnogih klubova. Jedan od njih je i Real, protiv koje je njegov klub bio bolji u polufinalu Lige prvaka. Pogba je nastupio u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv 'Kraljeva' na Santiago Bernabeuu, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li se uskoro možda vratiti u Madrid.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Paul PogbaMichel PlatiniReal MadridJuventus

Ostale Vijesti