SERGIO PEREZ/Action Images
SERGIO PEREZ/Action Images

Xabi Alonso oduševljen Hrvatom: “Puno nam može pomoći igrački, a od prvog dana sam impresioniran njegovom osobnošću”

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.08.23. | 20:05

Stigao je u novu sredinu i odmah ostavio sjajan dojam.

Od Josipa Stanišića očekuje se da ove sezone, koju će provesti na posudbi u Bayeru, zacementira svoju poziciju u Bayernu kad se bude vratio u baraskog giganta za godinu dana. Start u novoj sredini je dobar, jer već sada Xabi Alonso, trener Apotekara, ne štedi riječi hvale za Hrvata.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Ostavio je odličan dojam, on je sjajan nogometaš sa željom da napreduje i pomogne mi. Ima inteligenciju koja je potrebna za igru na određenim pozicijama, fleksibilan je i već je igrao na najvišem nivou. Puno nam može pomoći igrački, a od prvog dana sam impresioniran njegovom osobnošću”, rekao je nekadašnji slavni igrač Bayerna i današnji trener Bayera.

Xabi Alonso dobio je Stanišića na godinu dana, a veliki Španjolac sada je potvrdio da će na hrvatskog reprezentativca računati već ovog vikenda kad njegovu momčad očekuje utakmica protiv Borussije Mönchengladbach.

“Ovdje sam kratko vremena i ne očekujem da moram startati u subotu. Naravno da želim igrati, ali trener će odlučiti o svemu. Imamo dobru momčad i možemo napraviti puno toga. No, kao što trener kaže, trebamo ostati mirni i ostati na zemlji i ako krenemo s uspjesima. Imamo visoke ciljeve za kraj sezone i to trebamo ostvariti”, rekao je Stanišić prije nekoliko dana. On je tada izrazio zadovoljstvo što je posuđen upravo Bayeru.



Tagovi

Xabi AlonsoBayer LeverkusenBayernJosip Stanišić

Ostale Vijesti