JOHN SIBLEY - Action Images
JOHN SIBLEY - Action Images

West Hamova zvijezda od 100 milijuna eura: „Vlašić je među najjačima s kojima sam igrao“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.02.22. | 09:56

Hrvatskom reprezentativcu suigrači vjeruju, ali nikako da dobije kontinuitet igara u početnom sastavu.

Nikola Vlašić je u ljeto 2021. godine ostvario transfer karijere. Čekićari su za njega izdvojili 31 milijun eura, što je dalo naslutiti da će biti standardan prvotimac, ali budući da West Hamu ide sjajno, Moyes nije htio mijenjati momčad koja mu daje rezultat. Vlašić je tako uglavnom ulazio s klupe, tek poneku utakmicu bi startao, a navijači takvim raspletom nisu zadovoljni.

Nije Vlašić razočarao, već mu je teško nametnuti se. Njegovi suigrači mu vjeruju, što je poprilično važno, a sam Declan Rice, dokapetan Čekićara i netko na kome klub planira jednog dana zaraditi 100 milijuna eura, je istaknuo kako Vlašić posjeduje nevjerojatnu snagu.

„Ja bih mu dao da više igra. Rekao bih da je on jedan od trojice najjačih igrača s kojima sam igrao. Vrlo je jak“, rekao je Rice za Vlašića u razgovoru za Soccer AMYouTube.

23-godišnji veznjak je velika želja Plavaca, s tim da neki mediji ističu kako bi ga rado u dresu Manchester Cityja vidio i ponajbolji trener današnjice, Pep Guardiola.

Ove sezone je Rice za Čekićare skupio 32 nastupa u svim natjecanjima, a pritom se može pohvaliti s četiri pogotka i jednako toliko asistencija. S druge strane, Vlašić je skupio 23 utakmice, 1 pogodak i 2 asistencije te se njegov pravi impuls na igru londonske momčadi tek očekuje.


Tagovi

Nikola VlašićWest HamDeclan Rice

Ostale Vijesti