Action Images
Action Images

WBA spremio otkaz BIliću unatoč bodu na Etihadu, a zamiijenit će ga bivši engleski izbornik

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.12.20. | 09:19

Engleski mediji tvrde kako danas ima sastanak na kojem će ga obavijestiti da je bivši.

Slaven Bilić sinoć je uzeo veliki bod na Etihadu protiv Cityja (1:1) s WBA-om u Premier ligi, ali taj veliki bod neće mu biti dovoljan da spasi vlastitu kožu, pišu engleski mediji i tvrde kako će mu kineske gazde svejedno danas uručiti otkaz i zamijeniti ga Samom Allardyceom.

Bilićevi su jučer bili jako dobri protiv Guardiole i društva, ali nažalost prekasno jer Daily Mail tvrdi kako su Kinezi već ranije odlučili zamijeniti šefa jer im je potreban novi smjer kako bi zadržali premierligaški status i dogodine.

Sastanak za očuvanje posla Bilić će imati danas, međutim Englezi tvrde kako to neće biti rasprava, nego samo obavijest da je bivši, a bivši engleski izbornik Sam Allardyce trebao bi ih sačuvati u Premier ligi. Iskusni menadžer ima jako puno iskustva jer je ranije bio uspješan sa Sunderlandom, Crystal Palaceom i Evertonom, a navodno će potpisati do kraja sezone s WBA-om.

Očekuju burnu reakciju na otkaz Biliću jer ih je Slaven vratio u Premier ligu odličnim nastupima u Championshipu lani, odnosno jer mu gazde nisu dali ništa za potrošiti u prijelaznom roku, međutim nisu sretni kako WBA igra još od veljače tekuće godine.

Allardyce je pravi čovjek za njih, smatraju, upravo zbog jedinstvenog iskustva u ovakvim situacijama, a klupu bi trebao preuzeti prije okršaja s Aston Villom sljedeći vikend na Hawthornsu.

Otkaz Biliću gazde su navodno odlučili dati još poslije poraza protiv Newcastlea za vikend, a ne pomaže mu ni činjenica da ima samo jednu pobjedu u uvodnih 13 utakmica. Slaven je svjestan situacije, ali pokušavao je poslije utakmice u utorak izbjeći pitanja o otkazu:

„Miran sam, radim svoj posao i ne zamaram se budućnošću. Ne mogu biti ponosniji na svoje igrače poslije ovog večeras, a stvari koje ne mogu kontrolirati me ne opterećuju,“ poentirao je Bilić.

„Ponosan sam na dečke. Tražili smo ih da naporno rade, da ih frustriraju i čekaju svoje prilike, a oni su sve to učinili. Igrali su jedni za druge i oslonili se na Sama Johnstonea na golu.“

„Svaki bod je vrijedan, a meni to što znam da će ovi dečki učiniti sve što ih tražim vrijedi još i više. Ako se nastavimo boriti ovako, imamo dobre šanse za ostanak u ligi.“


Tagovi

Slaven BilićSam Allardyce

Ostale Vijesti