foto: Action Images
foto: Action Images

WBA slavio u golijadi protiv Wolvesa

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 16.01.21. | 16:20

Gostima tri boda, domaćinima nastavak velike krize.

Na Molinexu je odigrana utakmica 19. kola engleske Premier lige u kojoj je West Bromwich Albion iznenadio domaći Woverhampton te slavio rezultatom 2:3.

Utakmica je sjajno počela za WBA jer su već u osmoj minuti stigli do vodstva. Branič domaćih Boly agresivno je startao na gostujućeg igrača, a sudac Oliver bez razmišljanja pokazao na bijelu točku, VAR je samo potvrdio odluku glavnog suca. Pereira je preuzeo odgovornost i zabio za 0:1.

Boly se za grešku iskupio u 38. minuti i 43. minuti kreiravši preokret svoje momčadi. Prvo je centaršutom pronašao Fabija Silvu za poravnanje rezultata, dok je pet minuta kasnije i sam zabio nakon kornera i gužve u kaznenom prostoru.

U drugom dijelu se očekivalo odrađivanje posla domaćina, no WBA nije pao već naprotiv blitzkriegom na startu drugog dijela ponovno stižu do vodstva. Prvo je Bartley prebacio glavom loptu do Ajayija, koji također glavom zabija za 2:2.

U 55. minuti Coady ruši protivnika, a sudac Oliver ponovno pokazuje na bijelu točku za goste. Pereira je još jednom preuzeo odgovornost i zabio za 2:3.

Pokušavali su se Wovesi vratiti do kraja utakmice, ali nisu imali šanse probiti bunker koji je postavio Allardyce te je WBA u konačnici upisao velika tri boda.


Ostale Vijesti