Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Vukušićev menadžer: Sve smo dogovorili sa Sepsijem, a onda je otišao s drugim agentom u Steauu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.05.21. | 13:11

“Ostao sam bez prijatelja”.

Trakavica oko prelaska Ante Vukušića u Rumunjsku se nastavlja. Nakon što je predsjednik Sepsija za rumunjske medije izjavio kako ga je bivši igrač hajduka prevario i otišao igrati za Steauu za 1.000 eura veću plaću, iako se sve dogovorio s klubom iz Sfantu Gheorghea.

Sepsi je, naime, sve dogovorio s Vukušićem putem interneta, platio mu avionsku kartu koju je Vukušić iskoristio. Sletio u Bukurešt i sve dogovorio sa Steauuom u kojoj je “Sinjski dijamant” odigrao svega 130 natjecateljskih minuta.

Vukušić je potom izjavio kako je sve to velika laž. Da mu cijeli posao nije dogovarao agent već da je otišao direktno u Steauu, te da on nema nikakve veze s time tko je kome plaćao avionsku kartu i tko je koga igdje zvao.

Za slovenski portal Ekipa24.si izjavu je dao Goran Šukalo, bivši slovenski reprezentativac koji je kratko vrijeme s Vukušićem, proveo u Greuther Furthu i koji je bio posrednik u transferu Vukušića iz Olimpije u Sepsi.

"Vukušić me strašno razočarao. Ostao sam bez prijatelja. Također bih se ispričao Sepsiju jer se transfer nije dogovorio. Bili su profesionalni od prvoga dana. Poslali su mi ponudu za Vukušića i Ante je rekao da je zainteresiran. 22. siječnja imali smo video-poziv u kojem je Vukušić potvrdio da će potpisati ugovor idući ponedjeljak. No, nakon toga se prestao javljati meni i Sepsiju. Otišao je s drugim agentom u Steauu i to me jako razočaralo. Bio mi je jako dobar prijatelj. Igrali smo zajedno. Ne samo da sam ostao bez prijatelja, nego i bez dobrih odnosa u Sepsiju, s jednim jako profesionalnim i dobro organiziranim ljudima. Njima želim sve najbolje. Nažalost, u nogometu postoje svakakvi ljudi. I od toga ne možemo pobjeći. Ovim putem im želim poručiti da ću ja platiti avionsku kartu za Vukušića".

Čini se da ćemo i u narednim danima čitati o ovoj igračko-menadžerskoj "trakavici"...


Tagovi

Ante Vukušić

Ostale Vijesti