Vučica uvjerljiva, Rebić debitirao u pobjedi Milana (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.09.19. | 22:22

Kompletirano je treće kolo talijanske Serije A

Danas je na rasporedu u talijanskoj Seriji A bilo šest utakmica. U ranijem terminu odigrane su njih četiri, a rezultate i pogotke s tih utakmica već ste mogli vidjeti na Germanijaku:

Preostala dva susreta započinjemo onim između Rome i Sassuola. Vučica je u konačnici slavila na domaćem terenu rezultatom 4:2, a strijelci pogodaka bili su Cristante (12'), Džeko (19'), Mkhitaryan (22') i Kluivert (33') kod domaćina te Berardi (53'. 72') kod gostiju.

Zanimljivo, Roma je bila uvjerljiva u prvom, a Sassuolo u drugom poluvremenu, ali je jednostavno prednost od četiri pogotka bila prevelika za domaći sastav koji je u nastavu zabio dva pogotka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treće kolo Serije A završili su Verona i Milan.

Gosti su od 21' minute imali izvrsnu priliku za doći do sva tri boda budući da je domaći napadač Stepinski dobio izravni crveni karton:

 

 

Iako se činilo da će Milan doći do glatke pobjede, ona je stigla puno teže od očekivanog.

Prvo je Poljski terminator Piatek sigurno realizirao nastrožu kaznu u 68. minuti da bi onda zabio i svoj drugi pogodak pet minuta prije isteka regularnih 90 minuta. Ipak, drugi pogodak nije priznat radi zaleđa pa je tako Milan stigao do minimalne pobjede.

 

 

Napominjemo kako je u ovoj utakmici za svoju novu momčad debitirao hrvatski napadač Ante Rebić koji je odigrao cijelo drugo poluvrijeme, dok je kod domaćeg sastava bivši igrač Splita, Lokomotive i Dinama Amir Rrahmani odigrao 79 minuta.

(foto:Reuters)


Tagovi

Amir RrahmaniAnte RebićRomaMilan

Ostale Vijesti