REUTERS/Justin Tallis
REUTERS/Justin Tallis

Vrsaljko na izlaznim vratima iz Atletica, želi ga turski velikan

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.07.21. | 13:58

Traži sredinu gdje će češće igrati

Atletico Madrid ovog bi ljeta prihvatio rado ponudu za Šimu Vrsaljka, koji zbog ozljeda nije uspio pokazati pravu formu niti se nametnuti Diegu Simeoneu kao prvi izbor. Hrvatski desni bek jedan je od igrača na kojima bi klub mogao zaraditi i imati više manevarskog prostora s plaćanjima pojačanja.

Nekoliko klubova spominjalo se kao Vrsaljkovi mogući budući, a među njima je sad i Fenerbahče. Kako piše španjolski Mundo Deportivo, turski klub želi ojačati desnu stranu za nadolazeću sezonu, a 29-godišnjaka vide kao idealno pojačanje u momčadi Vitora Pereire koji je nedavno imenovan za trenera.

Mundo Deportivo navodi kako Simeone i dalje računa na Kierana Trippiera kao prvog beka, iako je na njega bacio oko Manchester United. Ne isključuje se mogućnost da Simeone proba otkupiti desnog beka Atalante Joakima Maehlea. Ako i United pošalje ponudu za Trippiera ona ne bi smjela biti ispod 40 milijuna eura koliko Atletico traži za svog beka.

Simeone će svakako prije nego što pusti Vrsaljka u neki drugi klub trebati pričekati kakvo će biti zdravstveno stanje kolumbijskog desnog beka Santiaga Ariasa koji se teško ozljedio na posubi u Leverkusenu.

Za Vrsaljka je sigurno bolje da pronađe sredinu u kojoj će češće igrati kako bi lakše dostigao formu za Svjetsko prvenstvo u Kataru.


Tagovi

Šime VrsaljkoAtletico MadridFenerbahçe

Ostale Vijesti