REUTERS/Pascal Rossignol
REUTERS/Pascal Rossignol

Vratar Lillea najavio ogled s Rijekom: „Potrebno je kod kuće odraditi posao, u gostima će biti još teže“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.08.23. | 09:06

Momčadi s Kvarnera neće biti nimalo lako u Francuskoj.

Jedinica Lillea i francuske U21 reprezentacije, Lucas Chevalier, kratko se osvrnuo na nadolazeću utakmicu njegove momčadi protiv Rijeke u playoff fazi Konferencijske lige. Rijeka bi u srijedu trebala otputovati prema sjeveru Francuske, s tim da bi svoje mjesto u avionu trebao imati i Željko Sopić.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo se činilo da će Jakirovića naslijediti Garcia, potom je najizgledniji kandidat bio Čačić, da bi na kraju Sopić bio taj koji je slavio u utrci u kojoj je nagrada klupa Rijeke. Doduše, još uvijek se čeka službena potvrda, ali izgleda kako je sve jasno.

Nakon što je njegova momčad za vikend svladala Nantes, Chevalier je posvetio riječ-dvije tom ogledu, da bi onda pogledao prema naprijed i utakmici protiv Rijeke:

„Bit će to zahtjevna utakmica. Vidjeli smo kako je Marseille prošao protiv Panathinaikosa u Ligi prvaka (Marseille eliminiran, op.a.). Ne znamo što očekivati. Naši analitičari dobro rade na pripremi utakmica, bit će potrebno dobro odraditi posao kod kuće, jer će u Rijeci biti još teže.“

Rijeka će u srijedu popodne odraditi trening na stadionu Pierre-Mauroy, dok ih onda u četvrtak s početkom u 20 sati očekuje prva od dvije najvažnije utakmice u sezoni.



Tagovi

LilleHNK RijekaRijekaKonferencijska liga

Ostale Vijesti