Action Images
Action Images

Vlašić otkrio gdje bi volio nastaviti karijeru: "Ondje ima dosta tehnički sjajnih igrača"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.02.21. | 18:04

S klubom se nalazi u Španjolskoj na pripremama

Nikola Vlašić s moskovskim CSKA nalazi se na pripremama u Španjolskoj. Hrvatski reprezentativac tom je prigodom dao intervju za Marcu te otkrio gdje bi volio nastaviti karijeru i neke detalje iz dosadašnje karijere.

"Da, naravno. Kada sam u svojoj reprezentaciji s igračima Real Madrida, Barce, Intera... vidim i sebe u nekom velikom klubu, no trebam ići korak po korak. U Rusiji moram završiti sezonu što bolje pa se pokušati dokazati na Europskom prvenstvu", izjavio je Vlašić.

U CSKA je stigao u ljeto 2019. iz engleskog Evertona, a za ruski klub ove sezone odigrao je 22 utakmice te zabio 8 golova i upisao 6 asistencija. Debi za Hrvatsku bio je 2017. godine, a do danas je skupio 17 nastupa i zabio pet puta. Novinaru Marce otkrio je u kakvom je odnosu s kapetanom Lukom Modrićem.

"Daje mi savjete, a svaki od njih je zlata vrijedan. Modrića smatram najboljim igračem u povijesti Hrvatske i jednim od najboljih veznih igrača na svijetu. Uvijek mi govori kako se trebam otvoriti kada primim loptu i gdje se trebam pozicionirati. Jako cijenim njegove savjete. Nismo prijatelji zbog razlike u godinama, mi smo različita generacija, no naš je odnos jako kolegijalan. Kada smo u reprezentaciji, on je prvi koji mi poželi dobrodošlicu i pomaže na terenu", rekao je Vlašić.

Otkrio je da bi volio zaigrati u Španjolskoj.

"Volim španjolsku ligu, obožavam njen nogometni stil. Sve momčadi nastoje i žele igrati s loptom. Ondje doista ima tehnički sjajnih igrača. A uz to su brzi, pokretljivi", zaključio je hrvatski veznjak.


Tagovi

Nikola Vlašić

Ostale Vijesti