Vlašić na izlaznim vratima, CSKA doveo zamjenu za 12 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.08.20. | 10:56

Moskovski klub je i službeno predstavio novo pojačanje.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić najbolji je igrač moskvoskog CSKA, a svojim odličnim partijama prošle sezone osigurao je i mjesto u najboljoj jedanaestorici ruske Premier lige te je prema ocjenama bio drugi najbolji igrač cijele lige.

Još uvijek 22-godišnji Splićanin lani je u 30 prvenstvenih susreta upisao 12 golova i pet asistencija, a njegove sjajne partije nisu promakle ni europskim uglednicima iz liga petice. Najkonkretniji interes stigao je od strane Napolija i ruskog prvaka Zenita, koji su navodno spremni ponuditi između 20 i 25 milijuna eura, ali nakon što se priča zakotrljala, sve se – barem u javnosti – poprilično stišalo.

Međutim, potezi koje CSKA vuče posljednjih dana upućuju na činjenicu da je Vlašić na izlaznim vratima kluba.

Prvo je prije pet dana doveden 22-godišnji Baktiyar Zaynutdinov, dva milijuna eura plaćeni ofenzivni veznjak koji je do sada igrao u Rostovu. Mladi Kazahstanac igra upravo na „Niksijevoj“ poziciji, ali još nije ta razina, stoga su se Moskovljani odlučili dodatno pojačati te su u petak predstavili još jedno pojačanje koje pokriva tu poziciju.

Riječ je o Chideri Ejukeu, primarno krilnom napadaču koji igra i na poziciji ofenzivnog veznjaka. Nigerijac je, također, Vlašićev vršnjak, a on je stigao iz Heerenveena za 11 i pol milijuna eura.

Sve je izvjesnije kako će Nikola napustiti Moskvu, sada nam preostaje vidjeti koja će mu biti sljedeća destinacija.

 

 

(Foto: Mikhail Japaridze/TASS Photo via Newscom Newscom/PIXSELL)


Tagovi

Baktiyae ZaynutdinovChidera EjukeNikola Vlašić

Ostale Vijesti