ALBERTO LINGRIA/Action Images
ALBERTO LINGRIA/Action Images

Vlahović zabio hat-trick u prvom poluvremenu, treći gol potez kola (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.03.21. | 20:09

Izrazito efikasne utakmice na Čizmi.

U talijanskoj Serie A odigrana su dva susreta u kojima su Fiorentina i Sassuolo svladali Veronu i Benevento.

Zvijezda dana bio je srpski internacionalac Dušan Vlahović koji je u prvom poluvremenu domaćinu uvalio tri gola, od kojih je posebno treći bio spektakularan.

Nije Benevento bio toliko lošiji od Viola u prvom dijelu kako rezultat sugerira, ali su gosti svoje prilike iskoristili, dok domaćini svoje nisu. Vlahović je već u 8, minuti načeo mrežu Beneventa, Ribery je povukao kontru gostiju te proigrao Eysserica na lijevoj strani, koji šalje upotrebljivu povratnu na koju nalijeće Vlahović i zabija za 0:1.

Prvi gol Vlahovića pogledajte OVDJE.

 U 26. minuti gosti su kombinirali nakon kornera, lopta je stigla do Eysserica, koji je ubacio u peterac gdje se stvorila gužva u kojoj se najbolje snašao Vlahović i zabio za 0:2.

Drugi gol Vlahovića pogledajte OVDJE.

U samom finišu prvog dijela vidjeli smo i potez susreta, Vlahović je u 45. minuti primio loptu na 30-ak metara te povukao prema golu i zabio golčinu koju se isplati pogledati.

Treći gol Vlahovića pogledajte OVDJE.

Benevento je stigao do utješnog gol zabio u 57. minuti, Caprari je ubacio iz kornera, a Ionita najviše skočio i pospremio loptu u mrežu za 1:3.

Pogledajte gol Ionite OVDJE.

Međutim, sjajan dan Viola okrunio je Eysseric u 75. minuti golom na asistenciju Riberyja.

Pogledajte gol Eysserica OVDJE.

Sassuolo je svom Mapei stadionu slavio protiv Verone rezultatom 3:2. Strijelci za domaćina su bili Locatelli u 4., Đuričić u 51. i Traore u 81. minuti, dok su za Veronu pogađali Lazović u 43. i Dimarco u 79. minuti.



Tagovi

Dušan Vlahović

Ostale Vijesti