Vidoviti Kepa prevario naivnog tragičara Eintrachta

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.05.19. | 21:35

Pravi savjet zlata vrijedi.

Vratar Kepa Arrizabalaga sinoć je odveo Chelsea u finale Europske lige, tako što je obranio dva jedanaesterca igračima Eintrachta i time postao junak navijača Bluesa.

U seriji raspucavanja, gosti su bili u prednosti i promašeni jedanaesterac domaćina trebao je potvrditi u četvrtoj seriji Martin Hinteregger, međutim tada na scenu stupa vratar Kepa, koji ostaje na sredini gola i brani udarac braniča Eintrachta te tako svoju momčad vraća u igru.

Kako se ispostavilo kasnije, trener vratara Carlo Cudicini, svojevremeno vratar kluba sa Stamford Bridgea, je dobro iz analizirao pucače gostiju te udijelio zlata vrijedne savjete svom golmanu te tako pomogao svojoj momčadi izboriti finale. Naime, Hinteregger je zadnji put pucao jedanaesterac 2015. godine i izveo ga je na jednak način pa su se dogovorili da ga opet sačeka pa što bude, a završilo je najbolje za londonski klub, a loše za naivca Eintrachta.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="pt" dir="ltr">Minutos antes de acabar o prolongamento do Chelsea FC x Eintracht Frankfurt partilhei uma imagem de um elemento da equipa técnica de Maurizio Sarri a preparar os penaltis com a descrição: &quot;Antecipando o Futuro&quot;... <a href="https://t.co/nDhMQoDIA2">pic.twitter.com/nDhMQoDIA2</a></p>&mdash; Pedro Mendonça(@PedMenCoach) <a href="https://twitter.com/PedMenCoach/status/1126622225824534528?ref_src=twsrc%5Etfw">May 9, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Nakon toga, već u slijedećoj seriji obranio je i udarac Pacienci, a Hazard je zabio i slavlje je moglo započeti.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Kepa ArrizabalagaCarlo Cudicini

Ostale Vijesti