Screenshot
Screenshot

VIDEO/FOTO Bivši branič Hajduka i Rijeke u transferu vrijednom milijun eura preselio u redove aktualnog prvaka Izraela

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.08.23. | 08:05

U svlačionici ga je dočekao - Giovanni Rosso!

Lorenco Šimić novi je igrač Maccabi Haife, objavili su iz izraelskog kluba na svojim službenim stranicama. Bivši stoper Rijeke i Hajduka u Izrael stiže iz Serie B, a njegov dojučerašnji klub Ascoli je na ime odštete uprihodio milijun eura. Šimić je najveći dio svoje karijere proveo u Italiji, s tim da ima još i iskustvo igranja u Slovačkoj (DAC) te Poljskoj (Zaglebie Lubin). Član Ascolija bio je proteklih godinu dana gdje je stigao iz Leccea.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nekadašnji hrvatski U21 reprezentativac postao je sedmi Hrvat u povijesti Maccabi Haife, s tim da su daleko najveći trag u klubu ostavili Giovanni Rosso (155 nastupa, 32 pogotka) te Nenad Pralija (104 nastupa, 25 pogodaka). Osim njih, za Maccabi Haifu igrali su još Zoran Zekić, Jurica Buljat, Danijel Cesarec te Mario Musa.

Šimić je osmo ovoljetno pojačanje izraelskog kluba koji je prošle sezone osvojio svoj 15. naslov prvaka u domaćem prvenstvu. Maccabi Haifa je za razliku od većine izraelskih klubova već započeo novu sezonu, a minimalno gdje će igrati je Europska liga budući da ih ovog i sljedećeg tjedna očekuju ogledi u playoffu Lige prvaka protiv Young Boysa.

S novim klubom potpisao je trogodišnji ugovor s opcijom produljena za dodatnu godinu. (I.A.S)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lorenco ŠimićMaccabi HaifaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti