Screenshot Arenasport
Screenshot Arenasport

VIDEO Žuta podmornica prikočila Baske

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 20:58

Granada protiv Alavesa do treće pobjede ove sezone

Athletic i Villarreal su osvojili po jedan bod odigravši 1-1 u utakmici 31. kola španjolske LaLige na stadionu San Memes u Bilbau.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su u 11. minuti propustili povesti, kad je Gerard Moreno iz kaznenog udarca pogodio vratnicu. Villarreal je u prvoj minuti drugog poluvremena ostao s igračem manje, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Santi Comesana.

Brojčanu prednost je Athletic iskoristio u 67. minuti kad je pogodak postigao Oihan Sancet. Domaća momčad je sve do pete minute dodatka imala pobjedu u rukama, a tada je bod Villarrealu donio Dani Parejo pogotkom iz kaznenog udarca.

Athletic je na petom mjestu sa 57 bodova, a ima četiri boda manje od Atletico Madrida koji drži četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Villarreal je s 39 bodova privremeno došao na devetu poziciju.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Granada je ranije popodne pred svojim navijačima svladala Alaves s 2-0 i prekinula niz od 11 prvenstvenih nastupa bez pobjede. Andaluzijska momčad je povela već u 9. minuti, kad je kazneni udarac realizirao Myrto Uzuni, a konačnih 2-0 postavio je Lucas Boye u 38. minuti.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Ovo je tek treća pobjeda Granade, prva nakon više od tri mjeseca čekanja i 11 utakmica u kojima je osvojila samo tri boda doživjela osam poraza.

Granada je na predzadnjem mjestu sa 17 bodova, a od spasonosne 17. pozicije koja donosi ostanak u elitnom rangu dijeli je 11 bodova. Alaves je s 32 boda na 14. mjestu. 

Vodeći Real Madrid (78) sedam kola prije kraja prvenstva i dalje ima osam bodova prednosti ispred drugoplasirane Barcelone (70). 



Tagovi

La LigaAthletic BilbaoVillarrealGranadaAlavesMyrto UzuniGerard Moreno

Ostale Vijesti