Foto: Slaven Belupo
Foto: Slaven Belupo

VIDEO Zekić broji sitno na klupi Slavena: „Siguran sam da će Podravske štuke nadglasati Torcidu“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.05.23. | 13:48

Utakmica protiv Hajduka je ujedno Zekićev oproštaj od Koprivnice, a na konferenciju za medije stigao je u majici najmlađe navijačke skupine u Hrvata.

U pretposljednjem kolu HNL-a Slaven Belupo u Koprivnici dočekuje Hajduk. Zoranu Zekiću, koji je na klupi Farmaceuta napravio sjajan posao, ovo će biti oproštaj od Podravine budući da u posljednjem kolu njegova momčad.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Pripremamo se, sad ćemo odraditi još posljednji trening i to je sve. Nadamo se dobrom zadnju, još je malo posla pred nama prije odmora, ali nadam se da ćemo o tome razmišljati kad završe ove dvije preostale utakmice. Želimo se pokazati u najboljem mogućem svijetlu“, rekao je čovjek koji će na klupi Slavena biti još 180 minuta.

„Nisam razmišljao o oproštaju, ali istina, sutra je moja zadnja utakmica u Koprivnici. Brzo mi je sve to prošlo. Bilo je puno uspona i padova, bilo je lijepih stvari i mislim da ću samo lijepe stvari i pamtiti. Ne znam što bih još rekao, ali evo, radi svega navedenog idemo odigrati dobru utakmicu protiv dobrog protivnika.“

Posljednjih dana vremenski uvjeti nisu najidealniji, a to bi moglo biti okidač za one koji su na '50-50' doći ili ostati doma.

„Nadam se da će vrijeme biti bolje i da biti dobra atmosfera. Ja sam siguran da će Podravske štuke sutra nadglasati Torcidu. Nisam ovu majicu obukao bez razloga. Oni su jedna od najljepših priča u mome mandatu u Koprivnici. To mi je posebno pri srcu i zaista bi volio da se ova priča nastavi dalje te da podrška bude još brojnija i da se krene stvarati identitet kluba.“

Hajduk je snažan, ali jasno da bi se Zekić od koprivničke publike htio oprostiti pobjedom, pogotovo nakon što u prošlom kolu na domaćem terenu njegova momčad nije uspjela svladati Lokomotivu…

„Neću ja sada reći jeli nešto ispravno ili nije, ali svaka takva nekakva odluka išla je na stranu protivnika, tako da smo i tu imali dosta peha. Svaka pobjeda znači puno, ali da, bilo bi se lijepo oprostiti u slavljeničkom tonu“, podvukao je Zekić.




Tagovi

Zoran ZekićSlaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti