REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

VIDEO West Ham tricom zakucao Arsenal, Chelsea i Liverpool prošli teže od očekivanog

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.11.23. | 22:00

Odigrano je pet utakmica osmine finala engleskog Liga kupa

Nogometaši West Hama napravili su pravo iznenađenje, ne toliko zbog izbacivanja Arsenala, već zbog visoke, 3-0 pobjede. Na odmor se otišlo s prednosti domaćina nakon što je Ben White zakucao glavom loptu u vlastitu mrežu na ubačaj Bowena iz kornera (VIDEO). Pitanje putnika u četvrt finale bilo je riješeno do 60. minute kada su Mohammed Kudus lijepim udarcem u kut (VIDEO) i Jarrod Bown udarcem s ruba kaznenog prostora (VIDEO) povisili na nedostižnih 3-0.

Redsi su uz dosta muke svladali Bournemouth u gostima s 2-1. Liverpool je došao u vodstvo u 31. minuti, nakon što se Cody Gakpo najbolje snašao u suparničkom kaznenom prostoru i nakon mnogih odbijanaca zabio za vodstvo Redsa. Domaćini su stigli do poravnanja u 64., kada je Justin Kluivert zabio nakon ubačaja iz kuta. No, rezultat 1-1 na semaforu je stajao samo šest minuta. U 70. Darwin Nunez fantastičnim udarcem s iskosa donosi Liverpoolu pobjedu i prolaz dalje.

Golove s utakmice Bournemouth . Liverpool možete pogledati OVDJE.

Nakon poraza od Brentforda Chelsea se vratio pobjedama izbacivši drugoligaša Blackburn s 2-0. Bluesi su u vodstvo stigli u 30. minuti nakon što je Benoit Badiashile poslije gužve u kaznenom prostoru gostiju (VIDEO). Drugi gol za domaćine postavio je Raheem Sterling efektnim udarcem u 59. (VIDEO).

Everton je golovima Tarkowskog, Onane i Younga pobijedio Burnley s 3-0. Filham je golovima Wilsona, Muniza i Cairneyja s 3-1 izbacio Ipswich za kojeg je zabio Baggott za konačni rezultat.

Ždrijeb četvrtfinala će se znati nakon što završi utakmica Manchester United - Newcastle. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Liga kupEFL Cup

Ostale Vijesti