Screenshot
Screenshot

VIDEO Tudor zabio u Poljskom kupu pa odmah dobio i žuti karton zbog provokacije domaćih navijača

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.03.23. | 09:09

U posljednje tri godine prometnuo se u standardnog prvotimca i ponajboljeg igrača Ekstraklase na svojoj poziciji.

Rutinski i bez imalo stresa je vodeća momčad poljske Ekstraklase, Rakow Czestochowa, izborila plasman u polufinale Poljskog nogometnog kupa. U četvrtfinalu su se lako obračunali s Motor Lubinom, Marek Papszum je za tu utakmicu računao na samo 14 nogometaša, a njegova momčad je u konačnici slavila rezultatom 3:0.

Točku na i pobjede Rakowa stavio je Fran Tudor, nekadašnji igrač Hajduka koji posljednje tri godine igra sjajno u Rakowu. Protiv Motora je postigao svoj drugi pogodak u Kupu ove sezone, a ukupno je na svim natjecanjima skupio 28 utakmica, četiri pogotka i šest asistencija.

Poljski trećeligaš nije uspio kreirati novu senzaciju usprkos činjenici da su tribine njihovog stadiona bile skoro pa do kraja ispunjene. Atmosfera je bila prilično uzavrela, a izgleda kako su domaći navijači 'ušli pod kožu' hrvatskog wing-backa koji je nakon pogotka zaradio i žuti karton zbog gestikulacije prema publici.

Pogodak i provokaciju Tudora pogledajte OVDJE

Rakow je tako ostao u igri za oba trofeja. U domaćem prvenstvu već sada imaju devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Legiju, dok ih ovog vikenda očekuje ogled protiv Pogona u čije je redove nedavno stigao Danijel Lončar.

Osim Tudora, standardan prvotimac Rakowa je i Zoran Arsenić, ali je njega trener Marek Papszun odlučio odmoriti u ogledu protiv Motora.


Tagovi

Rakow CzestochoweFran TudorPoljska

Ostale Vijesti