Screenshot
Screenshot

VIDEO Tudor napravio šou, skinuo se, bacio trenirku obitelji, Lovren ljutit: "Ovo je sr*nje"

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 24.04.23. | 08:17

Igor Tudor je naravno bio itekako zadovoljan

Olympique de Marseille našega Igora Tudora pobijedio u 32. kolu Francuske lige u gostima Lyon s 2:1 i vratio se na drugo mjesto. Domaćini su do kraja još imali 1:1, ali onda su gosti preokrenuli nevjerojatnim nesretnim autogolom kada se lopta odbila od 19-gosdišnjeg Mala Gusta za 2:1. OM sve je bliže plasmanu u Ligu prvaka, do kraja prvenstva je tek šest kola.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren je nakon utakmice ljutito rekao:

"Ovo je s*anje! Dali smo Marseilleu pobjedu tako što smo mu dopustili da zabije oba gola u zadnjim minutama. Prvi na kraju prvog poluvremena, a drugi na kraju nadoknade", kazao je pa dodao:

"U ovako napetim utakmicama i derbijima razliku čine male stvari i greške, a mi smo napravili čak dvije. To su greške koje su nedopustive. U ključnim trenucima i situacijama prelako gubimo lopte i nećemo napredovati dok ne prestanemo s takvim kiksevima. Ovako dalje ne ide."

S druge strane, Igor Tudor je naravno bio itekako zadovoljan, a posebno je emotivan bio jer je na utakmicu došla njegova obitelj. Skinuo je svoju majicu i bacio im je na tribine, a nakon utakmice je rekao:

"To su moji najmiliji. Moja mama, tata, sestra, nećak i teta. Došli su na utakmicu i zato su me preplavile posebne emocije nakon ovako izborene pobjede."

"Velika pobjeda protiv velikog rivala i zaslužena. U prvom poluvremenu nisam bio zadovoljan načinom na koji smo igrali s loptom. Onda je krenulo bolje, počeli smo igrati bolje i biti opasni. Ali kad promašimo prilike kao što smo jesmo, izložimo se, srećom uspijemo na kraju zabiti.

Zašto ste postavili Léa Balerdija umjesto Chancela Mbembe u obranu?

"Proučavao sam protivnika i bio je tehnički izbor suprotstaviti se ovoj momčadi Lyona, jednostavno. Moj je posao donositi odluke."

Jeste li zadovoljni dosadašnjom sezonom OM-a?

"Imali smo dobar prijelazni rok i mislim da imamo momčad koja dobro funkcionira. Naši navijači su zahtjevni, uvijek žele više i u pravu su. Živimo s ovim pritiskom, ali sviđa mi se ova energija i jako sam zadovoljan našom sezonom."

Je li ova pobjeda na žici prekretnica za Ligu prvaka?

"Nadam se ! Nadam se da je preduvjet, ali još je puno bodova u igri i još uvijek moramo ići u Lens i Lille tako da još ništa nije odlučeno."

Valentin Rongier, vezni igrač OM-a rekao je:

“Isporučili smo ozbiljnu i uspješnu utakmicu s puno žestine i duela. Nije sve bilo savršeno, ali osjećali smo da smo jaki. Nastavit ćemo. Večer je savršena jer smo preskočili Lens i uzeli drugo mjesto. Imamo malo odmora prije dosta preostalih utakmica. Bilo je vrlo ozbiljno protiv Lyona i morat ćemo graditi na tome. Ostalo je još puno utakmica. U nogometu se sve događa jako brzo. Imamo šest bodova ispred Monaca, bolje ih je imati unaprijed. Mi smo jako sretni. " (eg)




Tagovi

Igor TudorOlympique MarseilleDejan LovrenLigue 1

Ostale Vijesti