VIDEO: Sveti Iker ponovno je hit! Casillas i Ronaldo donijeli Realu 20/20

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.12.14. | 22:33

Madridski je Real uzeo novu, 20. pobjedu u nizu, a ponovno se u strijelce upisao fantastični Cristiano Ronaldo.

Real je novom pobjedom 4:1 protiv Almerije pobjegao drugoplasiranoj Barceloni na pet bodova i time si je osigurao miran vikend u španjolskoj Primeri.

U vodstvo je Kraljeve dove Isco genijalnom solo-akcijom u 34. minuti utakmice. Gostujući vratar Ruben nije imao nikakve šanse.

Almerija je nakon toga odmah odgovorila. Svega pet minuta trajalo je vodstvo gostiju. Veznjak domaćeg sastava Verza pogodio je u 39. minuti na oduševljenje domaće publike, ali ni njihovo slavlje nije bilo dugog vijeka.

Samo tri minute nakon izjednačenje, drugo vodstvo Reala dolazi nakon kombinacije Kroos Bale. Velšanin je zabio za mir u svlačionici Madriđana i puno opušteniji nastavak susreta.

Ipak, sve je moglo puno drugačije završiti da je strijelac prvog pogotka, Verza, postigao i drugi gol svoje momčadi u 62. minuti s bijele točke. Krivac za najstrožu kaznu bio je Marcelo koji je neoprezno startao unutar svog šesnaesterca.

Tada se javlja Iker Casillas, čovjek koji je do prije mjeseci bio na izlaznim vratima kluba. Fantastično je pročitao kuda će pucati domaći veznjak i time dao nova krila svojim suigračima.

Nakon toga na scenu stupa, tko drugi nego Cristiano Ronaldo. S dva pogotka, u 81. u 89., postiže nova dva pogotka za novo bildanje svoje impresivne statistike.

Ovo je 20. pobjeda Reala u posljednjih 20 utakmica. Podatak koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim...

Primera, 15. kolo:

Almeria – Real Madrid 1:4 (Verza 39' / Isco 34', Bale 42', C. Ronaldo 81., 89)

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PrimeraAlmeriaReal Madrid

Ostale Vijesti