REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

VIDEO Susret super-bogataša okončan remijem, Brozović propustio sjajnu šansu, a CR je daleko od golgeterske forme

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.07.23. | 14:34

U igru je ušao i Kylian Mbappe, najtraženiji čovjek ovoljetnog prijelaznog roka.

Sudar PSG-a i Al Nassra, klubova čiji vlasnici imaju gigantsko, praktički bezgranično bogatstvo, danas su u Osaki odigrali mršavih 0-0. Nesrazmjerno budžetu svojih poslodavaca, nogometaši oba kluba nisu ponudili nekakav sadržajni nogomet, malo je tu bilo lepršavosti i atrakcije te je na koncu to bio ogled bez boje, okusa i mirisa. Stoga konačni rezultat dosta dobro ocrtava zbivanja na terenu.

Al Nassr je igrao s najjačim snagama, ponovno je tu bio Marcelo Brozović (igrao do 66. minute) koji je igrao u paru sa Sekom Fofanom na poziciji zadnjeg veznog i baš je hrvatski reprezentativac potpisao promašaj u 30. minuti utakmice. Nakon odbijenog centaršuta, Brozović je ostao usamljen na 11 metara u visini druge stative, ali je ljevicom promašio loptu iz poluvoleja.

Imao je u 40. minuti i Cristiano Ronaldo (izašao u 66. minuti) loptu na ziceru nakon još jednog centaršuta, ali portugalski superstar nije uspio zabiti iz izgledne prilike s par metara od gola PSG-a.

Zatim je Ronaldo i u drugom poluvremenu zabilježio neuspjeli pokušaj škarica, ali očito je kako još nije skinuo hrđu sa svojih nišanskih sprava i trebat će mu još nekoliko utakmica da uštima svoje golgeterske vještine.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

I to je, više-manje, vilo to od Al Nassra, ostatak utakmice je na terenu pričao PSG koji je bio jednako jalov pred suparničkim vratima. Luis Enrique je na klupi ostavio Neymara, dok je Kylian Mbappe. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al NassrPSGMarcelo BrozovićCristiano RonaldoKylian MbappéNeymar

Ostale Vijesti