VIDEO: Suarezova dva gola i Messijeva ljepotica za nastavak Barcine serije!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.04.15. | 22:43

Nogometaši Barcelone su izliječili sve frustracije nakon mizerne 1:0 pobjede nad Celtom u nedjelju te su večeras s 4:0 pred domaćim navijačima svladali slabašnu Almeriju, koja se bori za ostanak.

Katalonska je momčad nastavila sa sjajnom serijom i nanizala je devet pobjeda zaredom u svim natjecanjima. Za poraz ne zna još od 21. veljače kada je s 1:0 izgubila od Malage. Povratak u formu donio je Kataloncima vodstvo u Primeri, a sada ga mirno čuvaju.

Dok Real igra svoju utakmicu 30. kola Primere, Barcelona je pobjegla na sedam bodova razlike. 24. pobjedu Enriqueovoj momčadi večeras su donijela trojica igrača. Golijadu je otvorila prva zvijezda Katalonaca, Lionel Messi, koji je sjajnom golčinom u 33. minuti potvrdio da je ozljeda stopala zbog koje nije bio previše aktivan na reprezentativnom okupljanju iza njega.

Na 2:0 je povisio Luis Suarez u 55. minuti, još ljepšim golom nego Messi, a isti je igrač u sudačkoj nadoknadi svojim drugim pogotkom na utakmici postavio konačnih 4:0. U 75. minuti je za 3:0 zabio Bartra.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za domaćine do 67. minute.

U drugoj utakmici momčadi koje se bore za ostanak, La Coruna i Cordoba su podijelile bodove odigravši 1:1. Cordoba je posljednja sa 19 bodova, Almeria je pretposljednja sa šest više, a La Coruna ima 27 i na samoj je granici zone ispadanja.

Primera, 30. kolo:

Barcelona - Almeria 4:0 (Messi 33', Suarez 55', 90+3', Bartra 75')
La Coruna - Cordoba 1:1 (Andone 87' AG/Andone 55')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

BarcelonaAlmeriaLa CorunaCordoba

Ostale Vijesti