VIDEO Stara dama prošla Frosinone, tursko čudo od djeteta oduševilo, a pobjedu donijela njegova zamjena

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.12.23. | 14:49

Božićno kolo Serie A nastavilo se malo iza podneva

Nakon četiriju utakmica u petak, Božićno kolo talijanskog nogometnog prvenstva nastavljeno je malo iza podneva u Frosinoneu, gdje je Juventus uspio opravdati status favorite i došao do tri boda pobjedom 2-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stara dama je povela pogotkom turskog čuda od djeteta, 18-godišnjeg ofenzivca Kenana Yidiza koji je zaigrao u napadu s Milikom. Yidiz je zabio nakon solo-prdora u 12. minuti, kaznivši vezane pogreške domaće obrane, drsko se sjurivši u 16-erac te hladnokrvno svladavšđi vratara Turatija.

Domaći su izjednačili početkom drugog poluvremena, Jaime Baez, koji je u 30. minuti zamijenio ozlijeđenog Lirolu iskoristio je dugu paralelnu loptu, izbjegao zamku zaleđa te iskosa zdesna prevario Szczesnog.

Kako je Max Allegri uvidio da je vrag onio šalu, napravo je u 54. minuti trostruku izmjenu, uvevši među inima Dušana Vlahovića umjesto Yidiza Iiupravo je srpski napadač u 81. minuti udarcem glavom u svom stilu osigurao Juventusu tri boda. Zabio je isti igrač i nogom u 90. minuti, ali se oglasio VAR i ostalo je 1-2.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Juventus se tako barem privremeno približio vodećem Interu na samo bod zaostatka, a Frosinone je ostao 14. sa 19 bodova, koliko ima i Genoa.



Tagovi

FrosinoneJuventusSerie AKenan YidizDušan Vlahović

Ostale Vijesti