Screenshot
Screenshot

VIDEO Sramotna reakcija jednog suca nakon pogotka Marića protiv Dinama: „To je gol, nema faula. J*** ti Bog majku“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.03.24. | 14:17

Skandalozno ponašanje i degutantan rječnik !

Snimke iz VAR sobe koje ovih dana pune medijski prostor nisu samo sramotne za hrvatski nogomet, već prilično ruše 'cijenu' HNL-a. Svako malo svjetlo dana ugleda neka nova snimka, a iako nam se to donedavno činilo nemogućim, svaka nova snimka na kraju ispadne još nevjerojatnijom od one prethodne. Zamislite, na kraju se ispostavilo da je sve ono s ogleda Varaždin – Hajduk 'kamilica' kad se uspoređuje s drugim utakmicama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

 Germanijak je pisao već o skandaloznom kršenju VAR protokola, a da smo bili u pravu potvrdile su upravo snimke iz VAR sobe.

Ponašanje jednog od sudaca na utakmici Dinamo – Rijeka bilo je degutantno! Uostalom, sami se možete uvjeriti OVDJE i donijeti svoj sud. U svakom slučaju, jedan od arbitara s tog ogleda (Bel glavni, Pataki i Tomas pomoćnici, Lovrić četvrti sudac, Pajač VAR, Mihalj AVAR) je na pogodak Mirka Marića u 47. minuti (kasnije opravdano poništen) prvotno reagirao na sljedeći način:

„I to je gol, nema faula. J*** ti Bog majku, u pi*ku ti j*** Bog majku, a ništa…"

Tko je točno izrekao ove riječi, u ovom je trenutku teško procijeniti, ali da ima imalo obraza dotični 'gospodin' bi sam istupio kako se njegove kolege ne bi svrstavalo u isti koš s njim. Nisu svi suci ovo rekli, već samo jedan, nadamo se da mu moralni kompas nije pokvaren i da će nakon ove snimke imati dovoljno hrabrosti istupiti i priznati svoju krivicu. I objasniti se zašto je ovako reagirao, naravno!

Snimku pogledajte OVDJE

Ali, baš kao u nekon TV prodaji - to nije sve! Jedan od sudaca je nakon što je Dinamo poentirao za 1-0 konstaitrao "Vidi ovog Brodića debelog". Način komunikacije - sramotan! I za svaku osudu!

Sporni komentar na Brodića pogledajte OVDJE.




Tagovi

Mirko MarićHNK RijekaRijekaVAR sobaVAR suciVARDinamo ZagrebGNK DinamoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti