Screenshot
Screenshot

VIDEO Spektakularna bombetina s 30 metara u debiju: Dobar dan Amsterdame, stigao je Jakov Medić!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.08.23. | 21:32

Nevjerojatan pogodak zabio je hrvatski stoper u svojoj prvoj utakmici za Kopljanike u Eredivisie protiv Heraclesa (4-1)

Jakov Medić je ime, a iako spektakularni golovi nisu njegov posao, hrvatski branič danas je pokazao kako u svojoj desnici čuva pravu bombu! Nije se puno puta njome hvalio, ona je poput kristalnog seta tanjura koja se vadi samo u posebnim prilikama, ali budući da je danas za njega bila posebna prilika, on je odlučio navijačima pokazati kako je možda došao na mala vrata, ali zato jednog dana planira otići na velika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U svojem debitantskom nastupu za Kopljanike, Medić je s više od 30 metara zabio spektakularan pogodak.

Trebalo je to njegovoj momčadi, jer Ajax je u tom trenutku bio u rezultatskom zaostatku protiv slabašnog Heraclesa, a kad već nije bilo ‘neke veće face’ da preuzme odgovornost, Jakov se odlučio predstaviti amsterdamskoj publici na način na koji to nitko nije očekivao.

Pogodak Medića (45+8.) pogledajte OVDJE (Sportklub)

Heracles je prvi došao do prednosti u 45+5. minuti preko Engelsa, ali prije odlaska na predah je Medić vratio stvari na početak. U nastavku, kapetan Bergwijn je precizan bio dvaput (85., 90+6.), a u listu strijelaca se upisao i Kudus (75.) koji je navodno jednom nogom na izlaznim vratima.

Kopljanici su ipak uspjeli doći do pobjede u prvoj utakmici u novoj sezoni te su zbog gol razlike trenutno vodeća momčad prvenstva.

Spomenimo još kako Tibor Halilović nije sudjelovao u slavlju Heerenveena protiv Waalwijka (3-1) te da je PSV u prvoj utakmici na današnjem rasporedu upisao 2-0 pobjedu protiv Utrachta. (I.A.S.)

Eredivisie, 1. kolo

Subota, 12. kolovoza

PSV - Utracht 2-0

Heernveen - Waalwijk 3-1

Ajax - Heracles 4-1

Zwolle - Sparta 1-2

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jakov MedićAjaxEredivisie

Ostale Vijesti