VIDEO: Španjolska svladala Azere, poznati svi parovi četvrtfinala Eura!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.02.18. | 22:26

Slijedi dan odmora.

U posljednjoj utakmici grupne faze Europskog prvenstva u futsalu koje se igra u Ljubljani, Španjolska je s minimalnih 1:0 svladala Azerbejdžan i osvojila skupinu D s četiri boda, dok Azeri imaju tri i u četvrtfinale će kao drugoplasirana momčad grupe. Hrvatski „krvnik“ Francuska oprostila se od natjecanja.

Iako je na utakmici pao samo jedan pogodak (Pola u 14. minuti), dvoboj između Španjolske i Azerbejdžana je bio vrlo dinamičan i zanimljiv, a presudila je individualna kvaliteta i bolja uigranost aktualnih prvaka Europe.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fworldfutsalleagues%2Fvideos%2F1450964888360395%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Grupna faza Eura je tako završila, a prvenstvo se nastavlja u utorak parovima četvrtfinala u kojima se par Slovenija – Rusija križa s parom Portugal – Azerbejdžan, a par Srbija – Kazahstan s parom Ukrajina – Španjolska.

(Foto: Screenshot)


Tagovi

Futsaleuropsko prvenstvo u futsalu

Ostale Vijesti