REUTERS/Heiko Becker
REUTERS/Heiko Becker

VIDEO Sosina lijeva noga očarala Njemačku, on upozorava: "Moramo se fokusirati na ponedjeljak"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.06.23. | 09:51

Vatreni je skroman, unatoč tome što je uvelike pomogao svojoj momčadi da se približi ostanku u ligi

Nogometaši Stuttgarta napravili su veliki korak ka ostanku u prvoj njemačkoj ligi, oni su u prvoj utakmici kvalifikacija na svom terenu svladali Hamburger SV sa 3-0 (1-0), a hrvatski reprezentativac Borna Sosa bio je dvostruki asistent.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvu asistenciju Sosa je upisao već nakon 44 sekunde igre kada je ubačajem iz kornera pogodio glavu Mavropanosa, a potom je isto napravio za treći gol Švaba kada je loptu poslao 'na trepavicu' Guirassyja u 54. minuti.

"Švabe žele prihvatiti ovu borbu i učiniti posljednji korak da ostanu u ligi, a šanse su prilično dobre i zahvaljujući lijevoj nozi Borne Sose", hvali službena stranica Bundeslige Vatrenoga, no sam Sosa upozorava:

“Doigravanje se sastoji od dvije utakmice. Večeras smo napravili prvi korak. Iako smo mogli zabiti još jedan ili dva gola, sretni smo zbog ove važne pobjede. Ali naš fokus se mora brzo usmjeriti na ponedjeljak. Znamo koliko je teško igrati u Hamburgu."

Sosine sjajne poteze možete pogledati OVDJE.

Sigurno neće biti lako završiti ovaj posao.

"Čestitam Stuttgartu na pobjedi. Loše smo krenuli s primljenim golom. Protivnik je tada dobio prednost. Onda si dopustimo i jedanaesterac koji Daniel Heuer Fernandes odlično obrani. Ali večeras nam je nedostajalo konstantnosti. Protivnik je zasluženo pobijedio. Nećemo odustati i pokušat ćemo nemoguće učiniti mogućim u drugoj utakmici, Stuttgart ipak dolazi na Volkspark. Da vidimo što tamo imamo za ponuditi", borbeno je u četvrtak navečer rekao trener HSV-a Tim Walter.

VfB i HSV igraju drugu utakmicu u ponedjeljak, 5. lipnja, u Hamburgu (početak u 20:45). (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.






Tagovi

Borna SosaStuttgartHSVBundesliga

Ostale Vijesti