Screenshot Arenasport
Screenshot Arenasport

VIDEO Skok uvjerljivog Monaca na drugo mjesto

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.03.24. | 19:05

Metz je i dalje u vrlo opasnoj situaciji, na pretposljednjem mjestu

Vrlo uvjerljivo su nogometaši Monaca ostvarili pobjedu u 27. kolu francuske Ligue 1, na gostovanju su svladali Metz s 5-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kompletna priča susreta okončana je nakon tek uvodnih šesnaest minuta, koliko je trebalo gostima iz Kneževina za tri pogotka. Prvo je u četvrtoj minuti Japanac Minamino načeo Metz, dok je već u desetoj minuti bilo 2-0. Akliouche je ukrao loptu na sredini terena te se s njom sjurio prema suparničkim vratima i zabio za 2-0.

Grogirani Metz se nije ni oporavio od drugog pogotka, a već je u 16. minuti bilo 3-0 kada je Brazilac Vanderson dočekao ubačaj na drugu vratnicu te iz trka pogodio za 3-0.

Smirila se potom utakmica sve do završnice kada su postignuta nova četiri pogotka, ali pobjeda Monaca nije bila ugrožena. Za Metz su pogađali Diallo u 78. i Sane u 84. minuti, dok je za Monaco dvostruki strijelac bio Balogun, u 76. i 87. minuti.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

U zadnjih pet ligaških ogleda Monaca ima tri pobjede i dva remija, a ova ga je pobjeda podigla na drugo mjesto ljestvice, deset bodova iza vodećeg PSG-a. Metz je i dalje u vrlo opasnoj situaciji, na pretposljednjem mjestu.

Sve ostale utakmice ovog kola na rasporedu su u nedjelju, a sastaju se Lorient - Brest, Nica - Nantes, Clermont - Toulouse, Le Havre - Montpellier, Strasbourg - Rennes i Marseille - PSG.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

MonacoMetzLigue 1

Ostale Vijesti