REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

VIDEO Sjajna Bologna izbacila branitelja naslova u osmini finala Coppe! Moro igrao 70 minuta

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 20.12.23. | 23:41

Senzacija u talijanskom Kupu! Inter je izgubio na domaćem terenu od odlične Bologne.

Lider Serie A i aktualni osvajač Coppe ove godine neće braniti naslov. Inter je u produžecima poveo protiv Bologne golom Carlosa Augusta u 92., a gosti su do 2-1 pobjede stigli golovima Bezkema u 112. i Ndoyea u 116. U redovnom dijelu utakmice Lautaro Martinez nije realizirao kazneni udarac za Inter.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nikola Moro igrao je do 69. minute kada je izažao iz igre. Do tada je bio usmjerne a defenzivne zadatke i nije pridonosio napadu gostiju koji su se veći dio utakmice branili.

Nakon što u prvih 90 minuta nije bilo golova, a najveću šansu propustio je realizirati Lautaro Martinez iz jedanaesterca, Carlos Augusto je u drugoj minuti produžetka zabio svoj prvijenac za Inter nakon centaršuta iz kuta. A iz kornera uzvratila je i Bologna, koja je u 112. stigla do poravnanja golom Bezkema. Bologna je do seznaczije stigla nakon majstorije Joshue Zirkzeea, kojem se pišu dvije asistencije. Mladi Nizozemac sjajno se probio kroz sredinu domaćina i uposlio Ndoyea koji lijepo iskosa matira Interovog golmana Audera. Simone Inzaghi je na teren od prve minute poslao dosta rezervnih igrača.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE. (N.R.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Coppa ItaliaInterBologna

Ostale Vijesti