VIDEO: Samo im je on trebao - City slaže ubojitu napadačku liniju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.01.15. | 19:39

Manchester City i trenutno ima odlične napadače, ali planiraju dodatno pojačati ovaj segment igre.

Naime, engleski mediji pišu kako su 'Građani' jako blizu dovođenja Wilfrieda Bonyja, napadača Swansea i spremni su ponuditi 30 milijuna funti (oko 38 milijuna eura) za njegove usluge.

Bony je u Swansea došao 2013., a velški je klub za njega izdvojio rekordnih 13 milijuna funti što je do danas najveća odšteta koju je Swansea platio za nekog igrača.

Napadač Obale Bjelokosti trenutno se s reprezentacijom priprema za nastup na Afričkom kupu nacija, a prije samo dva mjeseca potpisao je novi ugovor s klubom kojim je poništena klauzula po kojoj je mogao otići ako netko ponudi 20 milijuna funti. Swansea sada traži najmanje 10 milijuna funti više.

Inače, ako bi Manchester City uspio dovesti Bonyja, onda bi u svojim redovima imali četiri od pet najboljih strijelaca u Premiershipu u 2014. godini. Naime, tijekom prošle godine, znači u drugom dijelu prošle sezone i prvom ove, Bony je postigao 20 golova i prvi je na toj listi. Odmah do njega je Sergio Agüero s 18 holova, Yaya Touré je dao 16, a Edin Džeko 14. U top 5 se umiješao samo Wayne Rooney s 16 golova.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

prijelazni rokManchester CitySwansea CityWilfried Bony

Ostale Vijesti