REUTERS/Stringer
REUTERS/Stringer

VIDEO Ronaldo privatnim showom sredio Bilićev Al Fateh, Mane dvaput zabio, debitirali Laporte i Otavio

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 21:45

Momčad bivšeg hrvatskog izbornika nije imala nikakve šanse...

Primarno zbog Cristiana Ronalda i njegovog hat-tricka je momčad Al Nassra stigla do svoje prve pobjede i prvih bodova u trećem kolu saudijske Pro lige. Na gostovanju kod Al Fateha, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, Ronaldo, Broz, Mane i ostatak društva slavili su rezultatom 5-0. Prvi pogodak na utakmici postigao je Sadio Mane nakon asistencije Crisitana Ronalda (27.), da bi onda Portuagalac u 38.minuti sam poentirao nakon dodavanja Al Ghannama. U drugom dijelu je Portuagalac dodao još jedan pogodak na svoj konto (70.), baš kao i Sadio Mane (82.). U šestoj minuti sudačke nadoknade Cristiano Ronaldo kompletirao je svoj hat-trick i priuštio Slavenu Biliću jedan od najvećih poraza u trenerskoj karijeri.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Za Al Nassr su u ovom ogledu debitirala dvojica igrača koji su zajedno plaćeni 90 milijuna eura, Aymeric Laporte (30 milijuna eura, Manchester City) te Otavio (60 milijuna eura, Porto).

Momčad Slavena Bilića jednostavno nije mogla odgovoriti individualnoj kvaliteti igrača koje vodi Luis Castro.

Bilićeva momčad je usprkos porazu ostala bolje pozicionirana na prvenstvenoj tablici od svojeg današnjeg protivnika budući da su u prva dva kola osvojili četiri boda, dok je Al Nassr upisao dva poraza.


U sljedećem kolu Bilićevu momčad očekuje gostovanje kod Damaca za kojeg igra Domagoj Antolić, dok Al Nassr na domaćem terenu dočeku Al Shabab čija je prva zvijezda Senegalac Habib Diallo koji je ovog ljeta stigao u klub iz Strasbourga za 18 milijuna eura.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Cristiano RonaldoSadio ManeAl NassrAl FatehSlaven Bilić

Ostale Vijesti