Sccreenshot SK
Sccreenshot SK

VIDEO Ronaldo briljirao golčinom i sjajnom asistencijom u pobjedi Al Nassra

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.10.23. | 21:50

Marcelo Brozović nije bio u zapisniku zbog ozljede

Trećeplasirani saudijski klub Al Nassr slavio je nad Al Duhailijem, koji je peti u Qatar Stars ligi, rezultatom 4-3 u trećem kolu Azijske Lige prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ova je utakmica bila aktivna na obje strane, ali prevagnulo je na stranu domaćina. U 25. minuti je Talisca napravio prodor s onom završnicom kakvu biste lako povezali s brazilskim napadačem, a potom dodao loptu Cristianu Ronaldu koji je petom vratio loptu svom suigraču, a ovaj je zakucao u mrežu za 1-0, koliko je ostalo do kraja prvog dijela. Asistenciju pogledajte OVDJE.

U nastavku je na 2-0 u 56. minuti povisio Sadio Mane, ali onda je opet Ronaldo došao u centar pažnje prekrasnim golom u 62. minuti. Primio je loptu pred kaznenim prostorom, a potom se namjestio na lijevu nogu i pogodio u gornji desni kut za erupciju oduševljenja tribina u Rijadu.

Smanjili su gosti samo minutu kasnije, da bi u 67. smanjili čak na 3-2, no u 81. Portugalac još jednom trese mrežu za 4-2, ovoga puta na asistenciju Al-Ghannama. Gol pogledajte OVDJE. Pet minuta prije kraja Michael Olunga je zabio za konačnih 4-3.

Marcelo Brozović nije bio u zapisniku zbog ozljede.

Nassr nikada nije osvojio AFC Ligu prvaka, a najbolji plasman u povijesti postigao je 1995. kada su poraženi od finalista. Al Nassr je trenutno u grupi E prvoplasirana momčad nakon tri odigrane utakmice.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

Cristiano RonaldoMarcelo BrozovićAl NassrAzijska Liga prvaka

Ostale Vijesti