Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

VIDEO Rebić asistirao u porazu Besiktasa, Zrinjski ipak nije uspio iznenaditi Legiju, Smolčić jako dobar u pobjedi Eintracht Frankfurta, Sluga bolji od Livakovića

Vrijeme Čitanja: 4min | čet. 09.11.23. | 22:55

Brekalo je sudjelovao u minimalnom slavlju Viola, Kotarskijev PAOK remizirao s Aberdeenom.

U susretu 4. kola F skupine Konferencijske lige Fiorentina je na gostovanju pobijedila Čukarički sa 1-0 zadržavši vodeću poziciju na ljestvici.

Pogodak odluke zabio je M'Bala Nzola iz jedanaesterca u 8. minuti. Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo igrao je za Viole od 55. minute.

Jedini pogodak s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

U drugom susretu Ferencvaroš i Genk su odigrali 1-1. Aleksandar Pešić je u 47. minuto doveo domaćine u vodstvo, a izjednačio je Daniel Munoz u 62. minuti. Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Fiorentina vodi na ljestvici s osam bodova, Ferencvaroš i Genk imaju po šest bodova, dok je Čukarički na nuli.

U susretu iz E skupine Legija je u Varšavi pobijedila Zrinjski sa 2-0 načinivši veliki korak prema plasmanu u drugi krug.

Poljski sastav je poveo u 14. minuti golom Rafala Augustyniaka, a na 2-0 je povisio Josue iz kaznenog udarca u 30. minuti.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu gosti, koje vodi Krunoslav Rendulić, su imali u 45. minuti, ali Dario Čanađija nije najbolje reagirao.

U drugom susretu iz ove skupine sastali su se Aston Villa i AZ Alkmaar, a momčad Unaija Emeryja na kraju je slavila s 2-1. Gosti su poveli u 52. preko Pavlidisa, da bi onda devet minuta kasnije Carlos vratio stvari na početak. Pobjedu domaćinu je osigurao Ollie Watkins pogotkom u 81. minuti.

Kako je Aston Villa došla do pobjede pogledajte OVDJE (Arenasport)

Kako je Legia došla do pobjede pogledajte OVDJE (Arenasport)




U susretu iz skupine D Bodo/Glimt je na gostovanju pobijedio Besiktas sa 2-1 što je već treći poraz turskog sastava.

Faris Moumbanga je zabio oba gola za goste (38., 49.), dok je za Besiktas bio strijelac Tayfur Bingol (64.) i to na asistenciju Ante Rebića koji je u igru ušao u 53. minut. U sudačkoj nadoknadi domaćin je ostao bez isključenog Necipa Uysala.

U drugom susretu u skupini sastali su se Club Brugge i Lugano, a domaćin je na kraju slavio rezultatom 2-0. Thiago je domaćina doveo u vodstvo u 62. minuti s bijele točke, potom je Jutgla promašio najstrožu kaznu u 85. minuti, da bi na kraju konačan rezultat postavio sjajni Vanaken u 90+4. minut.

U skupini G PAOK i Aberdeen su igrali 2-2. Škoti su poveli već u 14. minuti golom Duka, izjednačio je Taison u 23. minuti, a Grke je u vodstvo doveo Mbwana Samatta u 69. minuti. Samo dvije minute kasnije izjednačio je Jamie McGrath.

Dominik Kotarski je branio za PAOK.

Pogotke iz remija PAOK-a i Aberdeena pogledajte OVDJE (Arenasport)

U drugom susretu Eintracht je na gostovanju pobijedio HJK sa 1-0 golom Faresa Chaibija (31.). Hrvoje Smolčić je odigrao cijeli susret za pobjednički sastav te je prema SofiScoreu bio jedan od boljih pojedinac gostiju, dok Kristijan Jakić nije ulazio u igru.

PAOK vodi na ljestvici sa 10 bodova, Eintracht ima devet, Aberdeen dva, a HJK jedan bod.

U skupini A je Olimpija s 2-0 bila bolja od Klaksvika, dok je Slovan na domaćem terenu odigrao 1-1 s Lilleom.

Za Olimpiju, koja je do pobjede došla pogocima u 84. i 88. minuti preko Sualehea i Nukića, je od 63. minute igrao Ivan Posavec, dok je kod Slovana Marko Tolić cijelu utakmicu odgledao s klupe za pričuvne igrače.

Pogotke s utakmice Slovan - Lille pogledajte OVDJE (Arenasport)

U sudaru hrvatskih vratara u skupini H, pobjedu 2-0 odnio je Simon Sluga čiji je Ludogorec s 2-0 bio bolji od Fenerbahcea Dominika Livakovića. Obojica Hrvata odradila su svih 90 minuta na golu svoje momčadi.

Druga utakmica skupine između Nordsjaellanda i Spartak Trnave završila je bez pogodaka (1-1).

Kako je Ludogorac stigao do pobjede pogledajte OVDJE (Arenasport)

Gent je u skupini B teže od očekivanog došao do 3-2 gostujuće pobjede protiv Breidablika u jednoj 'ludoj' utakmici. Prvo je sjajni Gift Obran doveo goste u vodstvo u 6. minuti, da bi onda s dva brza pogotka u 16. i 18. domaćin preokrenuo rezultat preko Svanthorssona. No, Gift Obran je onda u nastavku uzeo stvari u svoje ruke te je onda prvo u 54. zabio za 2-2, da bi u 69. kompletirao hat-trick i Belgijcima doveo veliku pobjedu!

Drugu gostujuću pobjedu u skupini ostvario je i Maccabi Tel Aviv koji je bio bolji od Zorje koja je 'ugostila' Izraelce u Areni Lubin. Konačan rezultat bio je 1-3, a za goste su precizni bili Luckassen te dvaput Peretz, dok je počasni pogodak Ukrajinaca djelo Alefirenka.


(Hina, G) 


Tagovi

Dominik KotarskiJosip BrekaloZrinjskiHrvoje SmolčićEintracht Frankfurt

Ostale Vijesti