VIDEO: Real sretno do novih bodova, Ronaldo zaradio izravni crveni karton!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 18:05

Nevjerojatnu smo završnicu gledali u susretu između Cordobe i madridskog Reala.

Cjelokupnu je pobjedu Galacticosa zasjenilo isključenje Cristiana Ronalda u 82. minuti, nakon čega se činilo kako Kraljevima ovog puta nema pomoći. Ipak, Carlo Ancelotti i njegov Real imali su danas nekoliko života.

Sam početak utakmice nagovijestio je kako bi ovo mogao biti izuzetno težak postao za favorizirane goste. Hladan tuš za Ronalda i ekipu stigao je već u 3. minuti utakmice kada Sergio Ramos zbog igranja rukom u svom šesnaestercu zarađuje žuti karton, a kazneni udarac u pogodak pretvara Ghilas.

Na izjednačenje se čekalo do 27. minute. Tada Karim Benzema odlično koristi gužvu u šesnaestercu nakon udarca iz kuta i donosi poravnanje.

Očekivalo se kako će od tog trenutka Real imati mnogo lakši posao, ali istina je bila sasvim drugačija. Cordoba je napadala, a Real djelovao sasvim bezidejno. I tada stiže 82. minuta, Ronaldo zbog udaranja igrača Cordobe, prvo nogom pa rukom, zarađuje izravni crveni karton, a samo pet minuta nakon toga Real dobiva priliku za vodstvo iz jedanaesterca. Ponovno igranje rukom, ovog puta u živom zidu nakon Baleovog slobodnjaka. Sada je pod tuš morao Cartabia.

Naravno, Bale je realizirao ponuđeno i tako donio Realu najteže izborenu pobjedu ove sezone.

Primera, 20. kolo:

Cordoba - Real 1:2 (Ghilas 3'/ Benzema 27', Bale 89'-11m)

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

CordobaCristiano RonaldoPrimeraReal Madrid

Ostale Vijesti