REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

VIDEO Raspucavanje s bijele točke koje je Hrvatsku bacilo u suze: Simon pročitao Majera i Petkovića

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.06.23. | 23:37

Šteta...Velika šteta

Španjolska nogometna reprezentacija osvojila je treće izdanje Uefine Lige nacija pobjedom u finalu odigranom pred 40.000 gledatelja na stadionu De Kuip u Rotterdamu. Više od 30 tisuća navijača bilo je u kockicama, no ni to nije bilo dovoljno da Hrvati dođu do zlata. Naime, Španjolci su do trofeja stigli boljim izvođenjem jedanaesteraca (5-4) jer nakon 120 minuta igre nije bilo pogodaka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nikola Vlašić, Marcelo Brozović, Luka Modrić bili su precizni izvođači u prve tri serije, ali je udarac Lovre Majera u četvrtoj seriji obranio Simon. Majer je pucao desno, srednje visoko i noge španjolskog golmana su skinule njegov udarac. Ivan Perišić je pogodio u petoj seriji i to praktički ciljajući isto mjesto kao Majer i ostavio Hrvatsku na životu. Joselu, Rodri, Mikel Merino, Marco Asensio bili su precizni za Španjolce, ali je u petoj seriji Aymeric Laporte pogodio gredu i šokirao svoje suigrače.

Nažalost, u šestoj seriji Simon je obranio udarac Brune Petkovića, koji je također išao srednje visoko, ali na njegovu desnu stranu. Provjerio je sudac a drugu meč-loptu za Španjolsku iskoristio je Dani Carvajal i tako donio trofej Španjolcima koji su se pridružili Portugalu i Francuskoj kao osvajači Lige nacija.

Video jedanaesteraca pogledajte OVDJE.

(g)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaFinal Four Lige nacija 2023španjolska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti