REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

VIDEO Raspad Švaba: Na predah su otišli s vodstvom pa u nastavku popili pet pogodaka, Olmo opet poentirao

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 22:42

Crveni bikovi su bili nemilosrdni prema Sosinoj momčadi (5-1), s tim da je hrvatski branič u igru ušao tek u 58.minuti.

Olmo, Openda i Simons ove sezone kuju neke ozbiljne planove. Iako su mnogi pomislili da će RB Leipzig sezonu 23./24. okončati negdje u sredini prvenstvene ljestvice, prema onome što možemo vidjeti na početki prvenstva, Crveni bikovi imaju velike planove. Danas su tako, na otvaranju drugog kola Bundeslige, s ogromnih 5-1 razbili Stuttgart. Olmo je opet bio sjajan, a njega sigurno veseli i što su se listi strijelaca priključila ovoljetna pojačanja Simons i Openda.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su, nevjerojatno, bili u vodstvu nakon prvih 45 minuta. Serhou Guirassy zabio je svoj sedmi pogodak u posljednje četiri utakmice (prijateljska utakmica sa Sheffieldom, Kup ogled sa Balingenom, prvenstveni susret s Bochumom), ali jednostavno njegova momčad se u drugom poluvremenu – nije pojavila na terenu!

Henricks je u 51. zabio za 1-1, da bi onda za preokret zabio Openda dvije minute kasnije. No, pogodak skupocjenog pojačanje je ipak poništen, ali Švabe su već tada mogle vidjeti što im se sprema.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

U 63. minuti je Olmo na asistenciju Simonsa zabio za 2-1, da bi onda tri minute kasnije treći pogodak Crvenih bikova na utakmici postigao Openda.

Do kraja utakmice se u listu strijelaca upisao i Kampl (74.), dok je Simons onda dvije minute kasnije zabio svoj drugi pogodak na susretu. Stuttgart nakon što je u prvom kolu osjetio kako je to zabiti pet pogodaka, sad su u drugom osjetili kako je to primiti isto broj.

U sljedećem kolu RB Leipzig ide u goste Union Berlinu, dok Sosin Stuttgart na domaćem terenu dočekuje neugodni Freiburg. (I.A.S.)



Tagovi

StuttgartRB LeipzigDani OlmoXavi Simons

Ostale Vijesti