VIDEO: Qarabag završio s igračem manje i ostvario povijesni bod protiv Atletica

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.10.17. | 19:59

Završena je prva utakmica današnjeg programa Lige prvaka.

Prvak Azerbejdžana Qarabag u Bakuu je ostvario veliki rezultat i odigrao „nulu“ protiv slavnog Atletico Madrida. Ovo je bio povijesni bod azerbejdžanskog kluba u Ligi prvaka, a isti posebno dolazi do izražaja s obzirom na to da su Azeri posljednjih 15 minuta igrali s igračem manje, dok su u sudačkoj nadoknadi gotovo došli i do pobjede.

Ovo je prvi bod za domaćine u Ligi prvaka, a Atleticu tek drugi i momčad Diega Simeonea sada se nalazi u teškoj situaciji budući da su Chelsea i Roma bolje plasirani uz utakmicu manje. Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta za sastav iz Madrida.

U prvom dijelu Atletico je bio bolja momčad na terenu, ali je Ibrahim Šehić na vratima Qarabaga otklonio sve opasnosti. No, u nastavku utakmice domaćini su u potpunosti neutralizirali Roj Blancose koji nisu uputili niti jedan udarac u okvir u drugih 45 minuta.

Simeone je u 72. uveo dvojicu ofenzivca Correa i Fernanda Torresa, a tri minute kasnije Dino Ndlovu dobio je zbog simuliranja drugi žuti karton te je Qarabag posljednjih 15 minuta odigrao s igračem manje.

No, to domaći sastav nije nagnao na parkiranje autobusa već u posljednjoj dionici bio čak i opasnija momčad na terenu, dok je odličnu prigodu da Azerima donese sva tri boda i povijesni trijumf u Ligi prvaka, propustio Tarik Elyounoussi.

Chelsea i Roma igraju u 20:45 na Stamford Bridgeu, a na tu se utakmicu možete kladiti OVDJE.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Šime VrsaljkoQarabag

Ostale Vijesti