REUTERS/Bruna Casas
REUTERS/Bruna Casas

VIDEO Pedri i Torres spasili Barcelonu, Cadiz junački pao na Nou Campu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.08.23. | 21:44

Malo je nedostajalo da Xavijeva momčad drugo kolo zaredom ‘kiksa’…

Tek u završnici utakmice je Barcelona uspjela doći do pobjede protiv Cadiza u drugom kolu La Lige. Prvi pogodak na utakmici postigao je Pedri koji je bio precizan u 83.minuti nakon asistencije Gündoğana, da bi onda konačan rezultat postavio Torres u 90+4. minuti nakon što je ključno dodavanje potpisao Lewandowski.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Barcelona je bila dominantna svih 90 minuta, ali Cadiz je junački odoljevao napadima domaćina većim dijelom ogleda. No, u 83.minuti su ipak pokleknuli te je Xavijeva momčad ipak uspjela izbjeći drugi uzastopni prvenstveni kiks nakon što su u prvom kolu odigrali skromnih 0-0 s Getafeom.

Iako je Cadiz imao svoje šanse na ovom ogledu (Marti 35., Alcaraz 52., Ramos 63.), domaćin je ipak zasluženo slavio. A slavlje je moglo biti još uvjerljivije budući da je u 90.minuti loptu u mrežu gostiju pospremio Ansu Fati, ali je nakon pregleda VAR-a pogodak španjolskog ‘wunderkinda’ ipak poništen.

U završnici utakmice su gosti bacilli sve karte u napad, ali Barcelona je izdržala sve njihove napade. Zanimljivo, cijelu utakmicu za goste odigrao je bivši veznjak Rijeke, Alex Fernandez, koji je ipak poznatiji kao brat legend Real Madrida Nacha.

I kad se već mislio da će Cadiz pasti s minimalnih 1-0, u 90+4. minuti je Torres postavio konačan rezultat. Pobjedi domaćina se ne može ništa prebaciti, baš kao ni gostima koji su junački pali protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

U prvoj utakmici dana je Girona s uvjerljivih 3-0 bila bolja od Getafea. Soria nije imao svoj dan, a to je domačin iskoristio. Getafe je načeo Herrera (12.), da bi onda na scenu stigao prekaljeni Stuani s dva pogotka (55., 65.) riješio pitanje pobjednika. (I.A.S.)

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

BarcelonaPedriFerran Torres

Ostale Vijesti