REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

VIDEO Pašalić se ozlijedio u porazu Božice, Cremonese upisao prvu gostujuću pobjedu u Serie A nakon 27 godina!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.04.23. | 18:57

Hrvatskom reprezentativcu je stradao gležanj.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić zbog ozljede gležnja morao je napustiti travnjak u 24. minuti utakmice 29. kola talijanskog prvenstva u kojemu je Atalanta izgubila na svom terenu od Bologne sa 0:2.

Pogotke za pobjedu Bologne u nastavku utakmice postigli su Sansone (49.) i Oroslini (86.).

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE

Atalanta je tako ostala šesta na ljestvici sa 48 bodova, tri manje od četvrtog Intera koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, dok je Bologna, za koju je Nikola Moro igrao do 84. minute, skočila na osmo mjesto sa 43 boda.

U susretu dva posljednja sastava lige Cremonese je kao gost svladalo Sampdoriju sa 3-2 (1-1). Domaći su dva puta vodili preko Lersija (15.) i Lammersa (66.), gosti su se vraćali golovima Ghiglionea (35.) i Lohošvilija (85.), da bi u petoj minuti nadoknade Sernicola (90+5.) kompletirao preokret i šokirao gledatelje na tribinama. Ovom pobjedom Cremonese je preskočilo Sampdoriju, sada je ono 19. sa 16 bodova, a Sampdoria je na dnu sa 15. No, oba sastava mnogo zaostaju za 17. Spezijom koja sa 26 bodova drži zadnje mjesto koje osigurava ostanak.





Tagovi

Marco PašalićSerie AAtalantaBologna

Ostale Vijesti