Gtres/PIXSELL
Gtres/PIXSELL

VIDEO Pandur i Halilović solidni unatoč porazu Fortune, protivnici postigli rekord

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.09.23. | 22:13

Za Fortunu je to prvi poraz u sezoni

Go Ahead Eagles nastavili su s izvrsnim ulaskom u sezonu u domaćem susretu protiv Fortune Sittard. U svom Adelaarshorstu su slavili 3-0. Hrvatski nogometaši Ivor Pandur i Alen Halilović jako su dobro ocijenjeni (prema Sofascoreu) unatoč porazu njihove momčadi, a obojica su odradila i punu minutažu u ovome okršaju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za Fortunu je to prvi poraz u sezoni. Klub iz Sittarda pao je za jedno mjesto na ljestvici Premier lige i trenutno je šesti s devet bodova.


Oliver Edvardsen doveo je domaće u vodstvo nakon 37 minuta i s rezultatom 1-0 se otišlo na pauzu (Gol pogledajte OVDJE, Sportklub). Zamjena Sylla Sow petnaestak minuta prije kraja povisila je na 2-0 (Gol pogledajte OVDJE, Sportklub), nakon čega je Philippe Rommens iz slobodnog udarca postigao treći pogodak za crveno-žute i konačno završio utakmicu (Gol pogledajte OVDJE, Sportklub).

Eagles nastavlja Premier ligu s teškim programom. Gostovanje kod PSV-a na rasporedu je u srijedu, a četiri dana kasnije će gostovati kod Feyenoorda. Pred Fortunom Sittard također je nekoliko teških utakmica. Oni će se redom susresti s AZ-om, Twenteom i PSV-om. (eg)



Tagovi

Fortuna SittardAlen HalilovićIvor PandurEredivisie

Ostale Vijesti