VIDEO: Ovako nešto treba zaslužiti! Nije zabio pogodak, niti asistirao ali mu se navijači klanjaju!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.10.15. | 11:59

Sjajna atmosfera zabilježena je sinoć na Türk Telekom Areni nakon što je Galatasaray u trećem kolu Lige prvaka pobijedio Benficu.

Portugalci su poveli nakon samo 74 sekunde igre zahvaljujući Argentincu Gaitanu, koji je zabio najbrži pogodak u najelitnijem europskom klupskom natjecanju ove sezone, ali uspjeli su domaćini prvo izjednačiti, a potom i doći do pobjede.

Selcuk Inan je zabio s bijele točke za 1:1 u 19. minuti, a potom je Lukas Podolski u 33. minuti postavio konačan rezultat.

Galatasaray je tako upisao prva tri boda u Ligi prvaka ove sezone i prvu nakon 2013. godine. Stoga i ne čudi veličanstvena proslava navijača, a jedan od igrača koji je ostao u centru pažnje, a nije niti postigao pogodak niti asistirao, bio je Wesley Sneijder.

Nizozemac, koji je u Galatasaray stigao u siječnju 2013. godine iz Intera je odavno postao ljubimac navijača momčadi iz Istanbula. A koliko ga vole, potvrđuje ovaj video koji prikazuje kako je Sneijder sam ostao na središtu terena po završetku utakmice, a navijači su ga pozdravili pjesmom koja je odjekivala stadionom. 

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Wesley SneijderGalatasarayLiga prvakaBenfica

Ostale Vijesti