VIDEO: Opet pomoć suca - Bešiktaš zadržao vrh turskog prvenstva iz sumnjivog jedanaesterca

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.02.15. | 17:48

Drugi put zaredom Bešiktaš našeg Slavena Bilića došao je do pobjede u samoj završnici utakmice nakon u najmanju ruku sumnjivog kaznenog udarca.

Danas je Bešiktaš na svojem travnjaku ugostio Bursaspor, četvrtoplasiranu momčad turske Super lige, a na kraju je hrvatski trener ipak ostao na prvom mjestu turskog prvenstva iako su gosti bili jako blizu slavlja.

Bursaspor je prvi i poveo i to već u 12. minuti, a Demba ba je svojim novim golom 11 minuta kasnije utakmicu vratio u egal. Rezultat 1:1 je na semaforu stajao sve do same završnice, a kada je Tore u 87. doveo domaćine u vodstvo, izgledalo je kao da je utakmica gotova. No, Tufan izjednačava u prvoj minuti sudačke nadoknade, a dvije minute kasnije Ozbayrakli ruši Sosu, a sudac Abitoglu je pokazao na bijelu točku te crveni karton obrambenom igraču gostiju.

Bunili su se igrači Bursaspora i to s razlogom jer je usporena snimka pokazala da prekršaja baš i nije bilo, ali nikada se nije dogodilo da sudac poništi ovakvu odluku pa nije ni sada. Na sve proteste nije se obazirao Demba Ba koji je mirno iskoristio kazneni udarac i donio tri boda Bešiktašu koji je na čelu turske Super lige s bodom više od Fenerbahčea. Galatasaray zaostaje 5 bodova, ali ima i utakmicu manje.

U ranije odigranim utakmicama dogostujućih pobjeda su došli Mersin i Sivasspor.

Super liga, 20. kolo:

Konyaspor – Sivasspor 0:1 (Taouil 49')
Rizespor – Mersin 0:4 (Futacs 7', 86', Nakoulma 50', 90')
Bešiktaš – Bursaspor 3:2 (Ba 23', 90'-11m/Bakambu 12', Tufan 90')

(Foto: Action Images)


Tagovi

Demba BaSlaven Bilić

Ostale Vijesti