VIDEO: Olić pomogao Wolfburgu da dođe do pobjede, golčina Luiza Gustava

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.10.14. | 20:04

U prvoj utakmici današnjeg programa Europske lige Wolfsburg je u Rusiji s 4:2 pobijedio Wolfsburg.

Naš tandem Perišić-Olić zaigrao je za njemačku momčad od prve minute, a Olić je odgovoran za prvi gol gostiju. U 37. minuti odlično je s lijeve strane opucao De Bruyne, obranio je domači vratar Dikan, a na nju u punom trkom nalijeće Olić. No, prije njega je do lopte došao Granqvust te pod pritiskom našeg napadača ugurao loptu u vlastitu mrežu.


S rezultatom 1:0 otišlo je na poluvrijeme, a odmah na početku drugih 45 minuta u listu strijelaca upisao se De Bruyne koji se doslovno prošetao po desnoj strani i povećao vodstvo Wolfsburga. Pet minuta kasnije Krasnodar je smanjio. Naldo je igrao rukom u šesnaestercu, a siguran realizator kaznenog udarca bio je Granqvist. Najljepši trenutak utakmice vidjeli smo u 64. minuti kada je Luiz Gustavo s 20-ak metara odlično naciljao suprotne rašlje i postigao gol za 3:1 Wolfsburga.


Do kraja utakmice su pala još dva gola. U 80. minuti polukontru gostiju svojim je drugim golom završio Bruyne, a četiri minuta prije kraja utakmice Wanderson je postavio konačnih 2:4. Perišić je igrao do 61., a Olić do 78. minute.

U drugoj utakmici skupine H Lille igra protiv Evertona.

(Foto: Action Images)


Tagovi

WolfsburgIvica OlićEuropska liga

Ostale Vijesti