Reuters
Reuters

VIDEO Novi kiks Juventusa, Nikola Moro igrao do 81. minute

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 30.04.23. | 22:46

U posljednja četiri kola Stara Dama osvojila je jedan bod.

Nogometaši Bologne i Juventusa remizirali su na Renatu Dall'Ari (1-1) u posljednjoj utakmici 32. kola Serie A. Orsolini je doveo domaćine u vodstvo u 10. minuti golom iz kaznenog udarca, a izjednačio je Milik golom u 61. Poljski napadač mogao je zabiti i ranije, ali mu je u 31. minuti utakmice sunarodnjak Skorupski obranio kazneni udarac. Nikola Moro igrao je do 81. minute za Bolognu. Dodavao je s uspješnoću od 91 posto, imao je jedno ključno dodavanje, jedan uspješni dribling i četiri od šest osvojenih duela.

Iako Juve ni četvrtu utakmicu u nizu nije slavio, stigao je na bod zaostatka za vodećim Lazijom., dok je Bologna osma s 45 osvojenih bodova. Juve u idućem kolu dočekuje Lecce, a Bologna gostuje kod Empolija.

U ranijem terminu Fiorentina je na svom terenu svladala posljednju Sampdoriju sa 5-0 (1-0).

Gosti su se držali do sudačke nadoknade prvog poluvremena, a onda je Castrovilli (45+2) doveo domaće u vodstvo, da bi u nastavku mrežu tresli Dodo (62), Duncan (66), Kouame (76) i Terzić (89).

Josip Brekalo je ostao na klupi Fiorentine koja je skočila na osmo mjesto sa 45 bodova, dok je Sampdoria ostala na dnu sa 17 bodova, čak 10 manje od 17. Verone koja drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.



Tagovi

JuventusBolognaSerie ANikola Moro

Ostale Vijesti